יום ראשון, 15.02.2026 שעה 14:05

שחקן פוטבול: במכללות קיבלו כסף עבור חתימות

הקוורטרבק של דרום קרוליינה לשעבר סיפר שברחבי הליגה שחקנים הרוויחו משמם: "מגיע להם לקבל תשלום עבור חתימותיהם". איך יגיבו ב-NCAA?

|
גארסיה.
גארסיה. "מקווה שהחוק הזה ישתנה" (רויטרס)

תמיד חשבתם שכוכבי ספורט שחותמים למעריציהם עושים זאת מטוב לבם? אז לקוורטרבק לשעבר של מכללת דרום קרוליינה, סטפן גארסיה, יש חדשות בשבילכם.

האמריקאי טוען כי בעת ששיחק בשורות מכללתו, הוא היה רואה שחקנים שמקבלים כסף עבור חתימות בכל יום, והאמת, הוא לא רואה בעיה בכך לנוכח העובדה שלחלקם אין כסף (אסור להם לקבל שכר בעת שהם לומדים במכללה) והם בונים על חוזים עתידיים ב-NFL.

"אני חושב שזה פשוט מגוחך שהילדים הללו לא יכולים להרוויח משמם, מהאהדה אליהם ומקווה שהחוק הזה ישתנה. מגיע להם לקבל תשלום עבור החתימות שלהם".

ההצהרה של גארסיה, שטען שהדבר קורה בכל מכללה פרט לוונדרבילט וקנטאקי, באה על רקע הפרשה שבה הושעה לצמיתות הראנינג בק של מכללת ג'ורג'יה, טוד גרלי, על כך שעבר על חוקי ה-NCAA כשחתם על עשרות מזכרות שונות תמורת תשלום של 400 דולר. אם שחקן אחד זכה לעונש כל כך חמור, מעניין מה יעשו ראשי הליגה במקרה של מכללה שלמה.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */