יום שבת, 20.12.2025 שעה 12:24
ליגת העל Winner 25-26
3512-3414הפועל ב"ש1
3017-3514בית"ר ירושלים2
2816-3114מכבי ת"א3
2214-2614מכבי חיפה4
2218-2614הפועל ת"א5
2231-2814מכבי נתניה6
1826-2214מ.ס אשדוד7
1719-1614בני סכנין8
1524-2114הפועל חיפה9
1425-1914הפועל פ"ת10
1433-1414עירוני טבריה11
1320-1614עירוני ק"ש12
1120-1314הפועל ירושלים13
436-1014מכבי בני ריינה14

משומר: יהיה מעניין להתמודד מול בן חיים בליגה

מגן מכבי חיפה, שזכה למחמאות בעקבות היכולת בנבחרת, כבר מחכה לפגוש את חברו ממכבי ת"א. בניון יחזור לאימונים, סטנוייביץ' מתלבט לגבי המערך

|
משומר. מחכה לפגוש את בן חיים (רז אמיר)
משומר. מחכה לפגוש את בן חיים (רז אמיר)

במכבי חיפה ישנה שביעות רצון מכך ששני הנציגים היחידים של הקבוצה בנבחרת ישראל, אייל משומר וטאלב טוואטחה, פתחו אתמול (שני) בהרכב מול אנדורה ושיחקו 90 דקות מלאות ב-1:4 של הנבחרת של אלי גוטמן.

טוואטחה פתח בצורה פושרת את המשחק אבל הלך והשתפר בהמשך. אלי גוטמן החליט להזמין את טוואטחה בפעם הראשונה בתקופתו לאחר שהבין שהשחקן עשה סוויץ' בדרך התנהלותו בתוך ומחוץ למגרש ושיפר בצורה קיצונית את משחק ההגנה.

דומה שההצלחה הגדולה ביותר באה מכיוונו של אייל משומר, שהוכיח מדוע הוא נחשב למגן הטוב ביותר בליגה. משומר, שנאלץ במשחק הליגה האחרון של קבוצתו מול הפועל פ"ת בסמי עופר לשמוע לא מעט גידופים מצד חלק מהקהל שלו, סיים 180 דקות מוצלחות ביותר.

עכשיו הוא אמור להתייצב למשימה לא פחות חשובה ביום שני בבלומפילד מול האלופה מכבי תל-אביב, כאשר ינסה לעצור את חברו לנבחרת, טל בן חיים.

טוואטחה. הציג יכולת טובה בנבחרת
טוואטחה. הציג יכולת טובה בנבחרת
 

משומר התייחס למפגש הצפוי עם בן חיים שמשחק באגף שמאל של מכבי ת"א: "יהיה מעניין מאוד לראות איך נתמודד אחד עם השני". משומר וטוואטחה אמורים לחבור מחר לאימוני מכבי חיפה, שתמשיך בהכנותיה למשחק.

יוסי בניון צפוי לערוך אימון ראשון מאז שנפצע במשחק מול הפועל פ"ת. בניון, שלא שותף במשחק האימון מול הפועל עכו, שוחח עם המאמן אלכסנדר סטנוייביץ' ונראה השניים סיכמו שבניון, שחיזק את רגלו בתקופה האחרונה בחדר הכושר, יחזור להתאמן עם כדור.

בחיפה הייתה שביעות רצון מכך שהקבוצה לא ספגה מול עכו שער אחרי תקופה ארוכה מאוד במהלכה ספגה שער כמעט בכל משחק. בחיפה מקווים שהמגמה תישמר גם במשחק מול מכבי ת"א.

יוסי בניון. צפוי לחזור לאימונים (רדאד ג´בארה)
יוסי בניון. צפוי לחזור לאימונים (רדאד ג´בארה)
 

סטנוייביץ' טרם גיבש החלטה האם להעלות הרכב של שלושה קשרים קדמיים וחלוץ אחד, או האם לשחק עם שני חלוצים בחוד. נראה שרק לאחר שמצבו של בניון יתברר תתקבל החלטה בנושא. בחיפה נוטים להעריך שבניון יהיה כשיר למשחק.

מלבד רובן ראיוס וחן עזרא, שכבשו מול עכו ונמצאים בכושר משחק טוב, היו מספר נקודות אור נוספות דוגמת אדין צוצאליץ' ההולך ומשתפר והמחליפים מוחמד כליבאת ושמעון אבוחצירה, שהיו פעילים.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */