יום ראשון, 07.12.2025 שעה 19:25

שחקנים בנבחרת: חריסטופי מטוס, יש להיזהר ממנו

ישראל ממשיכה בהכנותיה לקראת קפריסין. אלי גוטמן הזהיר את חניכיו מהחלק הקדמי של המארחים: "כשהם מאבדים כדור, תעבירו הילוך ותלחצו אותם"

|
בן שהר וביברס נאתכו. מה הם עושים? (נעם מורנו)
בן שהר וביברס נאתכו. מה הם עושים? (נעם מורנו)

נבחרת ישראל ממשיכה בהכנותיה לקראת היציאה מחר (שלישי) לקפריסין, שם תקיים ביום שישי את משחקה מול הנבחרת המקומית במסגרת מחזור הפתיחה של מוקדמות יורו 2016. המאמן אלי גוטמן ימשיך להריץ את ההרכב שגיבש לקראת המשחק, כאשר בחוד ישחק כחלוץ מטרה עומר דמארי שמצוי בכושר מצוין. יכולתו של דמארי ושל טל בן חיים בחלק הקדמי מעודדת מאוד, בעיקר כאשר בקישור ישחקו ערן זהבי וגיל ורמוט שמצויים אף הם בכושר טוב. חלוץ נוסף, תומר חמד, הצטרף לאימונים.

ההחלטה לפתוח עם אופיר מרציאנו בשער התקבלה בטבעיות נוכח כושרו הטוב של השוער מאז פתיחת העונה ועל רקע החולשה שגילה אריאל הרוש בליגה. גוטמן הראה לשחקנים קטעי וידאו מהניצחון האחרון של קפריסין מול בוסניה והזהיר את חניכיו מהחלק הקדמי המהיר של קפריסין ובעיקר מדימיריס חריסטופי שהיה מועמד לחיפה לפני שנתיים: "חריסטופי מטוס, הוא מהיר מאוד, אנחנו צריכים להזהר ממנו. מדובר בשחקן איכותי ביותר", אמר אחד השחקנים.

גוטמן הקפיד ויקפיד באימונים הקרובים להגדיר לחניכיו את משחק הלחץ בשטח היריב. במהלך האימון אמר גוטמן לחניכיו: "ברגע שקפריסין מאבדת כדור, אני רוצה שתעבירו הילוך ותלחצו אותם". בהעדרו של יוסי בניון, הקפטן בשני המשחקים הקרובים יהיה טל בן חיים. האחרון הפך בשנים האחרונות לעוגן של החלק האחורי ובנבחרת מקווים שהפעם, ישראל תצילח להתעלות ולעמוד במשימתה להעפיל ליורו.

גוטמן מתדרך את שחקניו (רדאד ג´בארה)
גוטמן מתדרך את שחקניו. ביקש לחץ כשהקפריסאים מאבדים כדור (רדאד ג´בארה)
 

להבדיל מהקמפיינים האחרונים בהם הנבחרת החלה את פעילותה בזמן שחלק מהשחקנים עדיין לא היו בכושר משחק וחלק אחר לא מצאו קבוצות, הפעם לגוטמן יש סגל מלא ובכושר משחק טוב.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
נגןדנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
דנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
נגןהשוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
השוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה דנית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
גביע העולם למועדונים 25
מונדיאליטו
יורו עד 21כדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
ישראלים במכללות
נבחרת ישראלכדורסל עולמי חדשות
יורובאסקט 2025
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */