יום שישי, 19.12.2025 שעה 03:04

צפו: הוד השרון שיחקה מול שעריים עם 12 שחקנים

מקרה הזוי בליגה א': במשך שלוש דקות שיחקה הפועל הוד השרון עם שחקן אחד יותר, כששחקן נכנס למגרש לפני שבוצע חילוף. המאמן: "אירוע שולי"

|
המשחק בין שעריים להוד השרון (איתמר מסלוי)
המשחק בין שעריים להוד השרון (איתמר מסלוי)

אירוע חמור אירע אמש (שלישי) במשחקה של מכבי שעריים מול הפועל הוד-השרון במסגרת ליגה א' דרום, אותו אירחה שעריים ואף הפסידה בתוצאה 2:1.

לטענת שעריים, במשך שלוש דקות שיחקה העולה החדשה מהוד השרון עם 12 שחקנים, מה שניתן לראות כאן בסרטון. בדקות הסיום הוד השרון התגוננה כדי לשמור על יתרונה. כפי שניתן לראות בסרטון, דורון דריי (מספר 8) נכנס למשחק עוד בטרם בוצע החילוף עם יקיר חלויאן (מספר 17) שיצא לקבל טיפול.

אם לשפוט לפי הסרטון, נראה שאכן הייתה אי הבנה בין שני השחקנים והצוות המקצועי, וכעת בשעריים מתכננים להגיש בקשה להתאחדות לניצחון טכני.

מאמן הוד-השרון, נועם שוהם, הגיב להאשמות: "שעריים יכולים להתלונן על מה שהם רוצים, אין החלטת התאחדות על סמך מצלמות כי זה לא שוויוני. אם אין בכל המגרשים מצלמות, למה שבמגרש אחר יחליטו? זה מעצבן אותי שמתייחסים לאירוע שולי במשחק במקום לעיקר. זה בכלל אחריות של השופט והקוונים - לא שלנו".

הזוי: שיחקו ב-12 שחקנים לשלוש דקות




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */