יום שבת, 06.12.2025 שעה 15:52
ליגת ווינר סל 25-26
13595-6737מכבי ת"א
13532-5877הפועל העמק
12444-5416הפועל ת"א
12632-6757עירוני קריית אתא
10436-4866הפועל ירושלים
10509-4986הפועל חולון
10555-5387עירוני נס ציונה
9568-5816בני הרצליה
9622-5887הפועל ב"ש/דימונה
9583-5437מכבי רעננה
9625-5717עירוני רמת גן
9562-4987הפועל גליל עליון
8617-5627מכבי ראשל"צ
8616-5557אליצור נתניה

היועמ"ש לאייזנברג: אני עושה לך חושך בעיניים

מה יהיה הסוף עם איגוד הכדורסל? הפעם תורו של עו"ד אור להשתלח: "אתה לא מזיז לי, אחשוף את פרצופך האמיתי". עו"ד רוזנברג: "ניגוד עניינים חריף"

|
אייזנברג. חילופי דברים עם היועמ
אייזנברג. חילופי דברים עם היועמ"ש (רדאד ג`בארה)

איגוד הכדורסל ממשיך לאבד את הרסן, והפעם הרמה הנמוכה מגיעה לשיאים חדשים, עליהם אמון היועץ המשפטי עו"ד טל אור.

הסאגה החלה עם המכתב ששלח שאול אייזנברג, בו ביקר את התנהלות היועץ המשפטי בעניין פסק הדין של הבורר עו"ד אסף הדסי בנוגע להפועל תל אביב והקביעה על פיה איגוד הכדורסל חייב כספים למנהלת הנשים ולא להפך. בתגובה למכתב של אייזנברג, עו"ד אור שלח היום (שבת) מכתב נגדי חסר תקדים עבור יועץ משפטי במוסד ציבורי. למכתב כותבו כל חברי הנהלת איגוד הכדורסל, זאת לאחר שאייזנברג זכה לתמיכה מראשי קבוצות הנשים. בתוך כך, עו"ד אור מאיים כי ימשיך לפעול נגדו.

כך כתב עו"ד אור בין השאר: "ההשמצות, השקרים ודברי הבלע שלך נגדי (העולים שוב, כמו תמיד, לכדי הוצאת לשון הרע), ממש אבל ממש לא מזיזים לי. ההיפך הוא הנכון, זה גורם לי להמשיך לפעול נגדך יותר ויותר, הכל על מנת לחשוף את פרצופך האמיתי ואת מעשיך (אותם אתה כל כך לא רוצה שנחשוף)".

עו"ד אור המשיך להתגרות וכתב לאייזנברג: "אגב, אני מבין מדוע אתה קורא לי טל 'חושך'. אני פשוט עושה לך חושך בעיניים (פשוטו כמשמעו). על כל פנים, אני לוקח את האמת. את העובדות והצדק, לא תוכל אף פעם להסתיר או להסיט מאור הזרקורים".

שאול אייזנברג (יוסי ציפקיס)
שאול אייזנברג. לעו"ד טל אור יש הרבה טענות כלפיו (יוסי ציפקיס)
 

בהמשך כתב עו"ד אור כי המחאות שהפקיד אייזנברג בבקרה התקציבית חזרו עקב חשבון "מוגבל". עוד ציין אור כי עד היום, לאחר שנתיים, מסרב אייזנברג לשלם לשחקניות ולמאמן הקבוצה, וגורר אי תשלום שכר בורר. עו"ד אור קבע גם כי בורר האיגוד, עו"ד הדסי, שגה עובדתית ומשפטית בקביעתו בעניין תשלום המענק לקבוצות.

עו"ד רוזנברג: "לא אחת הוזהר על ניגוד העניינים של היועמ"ש"
מי שלא נשאר אדיש למכתב של עו"ד אור, הוא עו"ד אמיר רוזנברג המייצג את אייזנברג, ששלח תגובה לכולם לאור ההשתלחות של עו"ד אור.

כך כתב עו"ד רוזנברג בין השאר: "לא אחת דובר והוזהר על ניגוד עניינים חריף מצד היועצים המשפטיים של האיגוד, שנותנים שירותים משפטיים למנהלת, כאשר איגוד הכדורסל מממן שירותים אלה. במהלך הבוררות מול שאול, יצאו היועצים המשפטיים נגד המנהלת, בשם האיגוד; כלומר - הכספים שניתנו כמענק, ניתנו כביכול כהלוואה. הם אפילו תקפו, 'בשם האיגוד', מכתב שיצא מהמנהלת שקבע כי אכן מדובר במענק ולא בהלוואה. כל בר דעת מבין שמצב הדברים בלתי מתקבל על הדעת, ופסיקת הבורר היא שיא חדש".

עו&qout;ד אמיר רוזנברג (רדאד ג´בארה)
עו"ד רוזנברג: "הדברים לא מתקבלים, פסיקת הבורר היא שיא חדש" (רדאד ג´בארה)
 

עוד מציין עו"ד רוזנברג: "באשר לפרשת שאול והחובות; הנושא יידון בקרוב על ידי בית המשפט המחוזי. ניתן וצריך לדייק בנוגע לעובדות - שאול לא מסר שיקים מחשבון מוגבל. באי כוח האיגוד, הציגו בפני בית הדין מצג 'כאילו' שאול מסר שיקים ב-31/8/2011, לפעילות הקבוצה בעונת 2011/12, ו-'כאילו' האישור שנתנה הבקרה לקבוצה בעונה זו, ניתן על בסיס שיקים אלה. האמת התבררה רק כאשר הבורר חייב את האיגוד למסור לשאול מסמכים, שהאיגוד ביקש לא לגלות לו".




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
נגןדנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
דנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
נגןהשוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
השוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה דנית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
גביע העולם למועדונים 25
מונדיאליטו
יורו עד 21כדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
ישראלים במכללות
נבחרת ישראלכדורסל עולמי חדשות
יורובאסקט 2025
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */