יום שישי, 19.12.2025 שעה 09:01

הפרמייר ליג מזהירה את האוהדים משימוש ב-Vine

הנהלת הליגה האנגלית חוששת מהפצת סרטונים מהמשחקים שיפורסמו דרך האפליקציה: "הרצון לחלוק מובן, אך מדובר בהפרת זכויות יוצרים"

|
אפליקציית Vine
אפליקציית Vine

ידוע כי לרשתות החברתיות ישנה השפעה רבה על תחומים רבים, הפעם מדובר בפן הכלכלי של הכדורגל באנגליה.

בפרמייר-ליג חוששים מאפליקציית Vine, אשר הפכה לכלי נפוץ להעלאת סרטוני וידאו שונים והפצתם המהירה. האפליקצייה "כיכבה" במונדיאל האחרון בברזיל ולא מעט שערים מאותו טורניר הועלו בין רגע לאינטרנט ביולי האחרון. 

לקראת עונת 2014/15, הנהלת הפרמייר-ליג פרסמה הבהרה, בה ציינה כי החומר מוגן בזכויות יוצרים וכי העלאה של קטעי וידאו ממשחקי הליגה האנגלית, זו עבירה על החוק.

"אפשר להבין את הרצון של האוהדים שרואים משהו ויכולים ללכוד אותו ולחלוק אותו", אמרה בהנהלת הליגה, "אבל בסופו של דבר זה בניגוד לחוק".

"זו הפרת זכויות יוצרים ועלינו להרתיע אוהדים מלעשות זאת. אנחנו מפתחים טכנולוגיות כמו סורקי gif וסורקי גופן, ועובדים עם טוויטר לצמצום פעילות מסוג זה".




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */