יום שבת, 06.12.2025 שעה 13:55
ליגת ווינר סל 25-26
13595-6737מכבי ת"א
13532-5877הפועל העמק
12444-5416הפועל ת"א
12632-6757עירוני קריית אתא
10436-4866הפועל ירושלים
10509-4986הפועל חולון
10555-5387עירוני נס ציונה
9568-5816בני הרצליה
9622-5887הפועל ב"ש/דימונה
9583-5437מכבי רעננה
9625-5717עירוני רמת גן
9562-4987הפועל גליל עליון
8617-5627מכבי ראשל"צ
8616-5557אליצור נתניה

פניני: התרופה הכי טובה אחרי הפסד זה ניצחון

אחרי ההפסד למונטנגרו במשחק הפתיחה, נבחרת ישראל רוצה ניצחון ראשון בקמפיין הערב מול הולנד (20:30). הפורוורד: "צריך להרים את הרמה מהמשחק הקודם"

|
גיא פניני וארז אדלשטיין (רדאד ג`בארה)
גיא פניני וארז אדלשטיין (רדאד ג`בארה)

אחרי שמעדה במשחק הפתיחה בקמפיין מוקדמות אליפות אירופה עם הפסד מתסכל 100:97 למונטנגרו לאחר הארכה, נבחרת ישראל מחפשת לרשום ניצחון בכורה במפעל ותפגוש הערב (רביעי, 20:30) בהולנד את הנבחרת המקומית. 

בניגוד לכחולים-לבנים, הכתומים מגיעים להתמודדות במומנטום חיובי אחרי שהפתיעו את נבחרת בולגריה עם ניצחון 53:62. ארז אדלשטיין, שבאופן אישי מחפש ניצחון בכורה רשמי כמאמן הנבחרת, יקווה להפגין שיפור משמעותי ביכולת שלו בניהול המשחק ושל שחקניו מחר באולם מיני פלאצה בכרונינגן. המשחק לא צפוי לגרור קהל רב ועד עתה נמכרו כ-700 כרטיסים בלבד. 

בנבחרת יקוו להופעה מחוייבת יותר בצד ההגנתי, שכן הרחבה החדירה של אדלשטיין מול מונטנגרו הייתה מתחת לכל ביקורת. כמו כן, הופעה טובה של רביב לימונד מהספסל עשויה להצדיק אשראי נרחב יותר מול ההולנדים.

״הולנד קבוצה מאוד מאומנת בלי כוכבים שמשחקת ביחד. ראינו שהם ניצחו את בולגריה בחוץ ועצרו אותם על 53 נקודות, וכולם יודעים שנבחרות באות עם עודף מוטיבציה וכך גם אנחנו צריכים להגיע, כי אחרי הפסד לא נעים צריך להתאושש והתרופה הכי טובה זה ניצחון״, התייחס קפטן מכבי תל אביב ופורוורד הנבחרת גיא פניני.

״הולנד נבחרת ששומרת מצוין ויש לה שחקנים גבוהים שתוקפים את הצבע עם המון חדירות. אנחנו צריכים לשחק את המשחק שלנו ולהרים הרמה מהמשחק מול מונטנגרו, ואני מאמין שנוכל לעשות דברים יפים בהמשך הקמפיין״, הוסיף פניני. 

יותם הלפרין וגיא פניני. צריכים להרים את הרמה (משה חרמון)
יותם הלפרין וגיא פניני. צריכים להרים את הרמה (משה חרמון)
 

בשורות המקומיים שניים שבלטו בניצחון על בולגריה וקלעו בספרות כפולות הם השוטינג ארווין סלאגטר המתנשא לגובה 1.91 שקלע 18 נקודות ב-50% מהשדה כולל 3/6 מחוץ לקשת. והסנטר הענק ניק אודנדאג, 2.09 מטרים, שנשק לדאבל דאבל עם 13 נקודות ו-9 כדורים חוזרים. 




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
נגןדנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
דנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
נגןהשוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
השוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה דנית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
גביע העולם למועדונים 25
מונדיאליטו
יורו עד 21כדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
ישראלים במכללות
נבחרת ישראלכדורסל עולמי חדשות
יורובאסקט 2025
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */