יום שבת, 07.02.2026 שעה 13:02
מוק' יורו עד גיל 21 25-26
67-65ישראל1
30-31נורבגיה2
11-11סלובניה3
10-01בוסניה4
15-32הולנד5

קינדה: חולם על העפלה לשמונה הבכירות באירופה

קשר הצעירה, שתנסה לשמור על חלום ההעפלה ליורו 2015 עם ניצחון על מקדוניה הערב ב-21:00, לא מפחד לצאת בהצהרות: "אם נהיה מרוכזים, המשימה אפשרית"

|
קינדה.
קינדה. "מחויבים לתוצאה טובה בכל משחק" (חגי ניזרי)

הנבחרת הצעירה של ישראל תתארח הערב ב-21:00 במקדוניה במסגרת מוקדמות היורו עד גיל 21. כשתשע נקודות בלבד נותרו בקופה, זקוקה הנבחרת לכל ניצחון כדי לסיים במקום השני בבית 8 במוקדמות אליפות אירופה 2015 ולשמור על חלום ההעפלה לפלייאוף בחיים.

לישראל נותרו עוד שלושה משחקים: מקדוניה בחוץ (ביום רביעי) ובבית (ב-9 בספטמבר), ואזרבייג'ן בחוץ (ב-3 בספטמבר), אך אין לה סיכוי להשיג את מוליכת הבית, פורטוגל, שגברה עליה פעמיים ומחזיקה בהפרש שערים עדיף. 

לנוכח כך, תזדקק הנבחרת של מיכאל ניס לשבע נקודות לפחות כדי לסיים בין ארבע הסגניות הטובות ביותר, שיעפילו לפלייאוף עם מנצחות עשרת הבתים. שבע הנבחרות שיצלחו את שלב הנוקאאוט יעפילו עם המארחת צ'כיה לטורניר הגדול.

למרות שלא מדובר במשימה קלה, קשר מ.ס. אשדוד והנבחרת, גדי קינדה, מאמין בעצמו ובחבריו: "הנבחרת שלנו מלוכדת מאוד ומחויבת לתוצאה טובה בכל משחק", אמר, "צריך לנצח את שלושת המפגשים, ואם נהיה מרוכזים, המשימה בהחלט אפשרית לביצוע. אני חולם על העפלה לשמונה הנבחרות הבכירות של אירופה".

מיכאל ניס (משה חרמון)
ניס. נבחרתו זקוקה לפחות לשבע נקודות (משה חרמון)
 

על היריבה הקרובה, הוסיף: "איננו מכירים כמעט את המקדונים. במחנה האימונים ובהתכנסות האחרונה שאבנו מעט מידע, אבל אני בטוח שעד למשחק נכיר את אותם ונהיה מוכנים מקצועית".




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */