דורון בן דור
|

שחקני הפועל עכו באימון הפתיחה (עמית מצפה)
הפועל עכו פתחה הערב (שני) את אימוניה לעונה הקרובה, כשלראשונה עמד על הקווים אלון חרזי שהחל בקריירה חדשה כמאמן אחרי שבשנים האחרונות היה סקאוט במכבי חיפה ומנהל מקצועי בעכו.
חרזי החליף בתפקיד את יובל נעים ועוזרו יהיה איציק טוויזר, שיאמן במקביל גם את קבוצת הנוער. מאמן השוערים יהיה משה בן דוד, שעבד מעל עשור בבית"ר ירושלים וכמאמן כושר ימשיך אוהד בן שושן.
כ-30 אוהדים הגיעו לאימון הפתיחה. אלון חרזי אמר: "חובת ההוכחה עליי. אין התרגשות אלא משהו מאתגר מאוד. למעשה 80 אחוז מהשחקנים סגורים בסגל. יש כמה שחקנים שאנחנו רוצים לראות אותם מקרוב. נעשתה עבודה טובה והופקו לקחים משנה שעברה שהייתה שונה לגמרי עם הרבה חוסר ודאות. העונה כל אחד יודע את תפקידו".
לאימון הראשון הגיעו כל שחקני הרכש החדשים - החלוץ אמיר האדזיץ' שהגיע מרמה"ש, יוסי דורה ויובל אבידור שהגיעו מהפועל חיפה, בן תורג'מן שהגיע מהפועל ב"ש, רז שטיין ועמית אמזלג.
חרזי: 80 אחוז מהסגל שלנו הושלם
שחקן הרכש החדש, יובל אבידור, אמר: "יש התרגשות. מדובר במקום חדש עבורי אחרי שלוש שנים. זה לא קל לעזוב בית. השבועיים הראשונים זה יותר להכיר את השחקנים והמערכת. חלק מהשחקנים אני מכיר יותר וחלק פחות. אני מאמין שנתגבש ומקווה שהקבוצה השנה לא תתמודד בתחתית. אני מאחל לאלון בהצלחה בשנה הראשונה שלו כמאמן. זו התחלה חדשה של אלון כמאמן ואני מאמין שנשיג את המטרות שלנו".
 |
| יובל אבידור מתמתח באימון (עמית מצפה) |
|
| |
 |
| אלון חרזי מביט בשחקנים (עמית מצפה) |
|
| |
המגן שניר משען שיבקש שדרוג בשכרו, הוסיף: "חרזי בנה סגל טוב שרובו ככולו כבר סגור. אני מאמין שעם עוד זר אחד נהיה קבוצה טובה מאוד".
 |
| שחקני הפועל עכו באימון הפתיחה (עמית מצפה) |
|
| |
יו"ר הקבוצה, רוני פרטוש: "קיימת התרגשות לקראת פתיחת האימונים. אנחנו פותחים עונה יחסית שקטה בתקווה שהיא תימשך כך. אנחנו צריכים עדיין להשלים עוד מספר תפקידים במועדון. מבחינת הסגל המקצועי, הוא בעיקרון סגור".
 |
| אוהדיה הצעירים של הפועל עכו (עמית מצפה) |
|
| |
תקציב העונה יהיה תקציב מינימום ויעמוד על 12 מיליון שקלים. עכו תצא למחנה אימונים ב-15 ביולי עד ה-23 בסופיה שבבולגריה.
 |
| אוהדי עכו ביציע (עמית מצפה) |
|
| |