יום ראשון, 21.12.2025 שעה 19:20
ליגת העל Winner 25-26
3515-3415הפועל ב"ש1
3017-3514בית"ר ירושלים2
2816-3114מכבי ת"א3
2519-2915הפועל ת"א4
2214-2614מכבי חיפה5
2231-2814מכבי נתניה6
2019-1915בני סכנין7
1824-2215הפועל חיפה8
1829-2215מ.ס אשדוד9
1726-2315הפועל פ"ת10
1733-1715עירוני טבריה11
1324-1715עירוני ק"ש12
1121-1315הפועל ירושלים13
439-1115מכבי בני ריינה14

רמון: מעדיף למכור פחות מנויים ולא לשלם אבטחה

הצרות הכלכליות בהפ' ת"א כ"כ קשות? אחד ממנהלי הקבוצה בישיבת הנהלה: "עדיף למכור פחות מ-5,000 מנויים, לחסוך בהוצאות ולמכור כרטיסים יקרים"

|
חיים רמון. חוסך בהוצאות (חגי ניזרי)
חיים רמון. חוסך בהוצאות (חגי ניזרי)

עידן ניהולי חדש נכנס לתוקף בהפועל תל אביב כאשר ישיבת בעלי מניות ראשונה לעונה זו נערכה היום (שני) אחר הצהריים ובתחילה סקר חיים רמון את המצב הכלכלי כפי שמשתקף מהשנתיים האחרונות. עידו חג'ג' נתן תחזית כלכלית וניהולית והסביר כיצד מתכוונת הקבוצה לצמצם בצורה משמעותית את הגרעון בעונה הקרובה. 

הדבר היחידי בישיבה שעורר מחלוקת הם דבריו של רמון שאמר שהוא מעדיף לא למכור יותר מ-5000 מנויים, דבר שמקטין לו את הוצאות האבטחה ומשאיר יותר כרטיסים למכירה במחיר גבוה למשחקים החשובים נגד הקבוצות הגדולות.

המג'ר החדש של האדומים, אייל ברקוביץ' ערך היכרות עם בעלי המניות והסביר את התוכנית המקצועית שהכין עבור הקבוצה הבוגרת ומחלקת הנוער, למדיניות הכלכלית החדשה ולתקציב שניתן לו מהנהלת הקבוצה לקראת העונה הקרובה. בין היתר הוחלט בפגישה כי יוקפד לקיים ישיבות שכאלו באופן קבוע ומסודר במשך כל העונה.

בפגישה הבהיר ברקוביץ' כי לא יהיה שחקן בקבוצה הבוגרת שלא יקצץ בשכרו, כאשר המנג'ר הבהיר גם שבמחלקת הנוער יביא אנשים משלו לאייש את תפקיד היו"ר, המנהל המקצועי והמנכ"ל. בנוסף הבהיר ברקוביץ לעמיתים כי לא ימנה את אחיו. חברי העמותה איחלו לו בהצלחה והבטיחו לתמוך כספית בנוער מכספי חידוש החברויות. לאחר הפגישה המשותפת בין כל בעלי המניות נערכה פגישה נוספת בין נציג העמותה אלי פסטמן והנהלת המועדון.

מהמועדון עצמו נמסר: "הייתה ישיבה מצוינת ומקצועית באווירה מאוד חיובית כשבסיומה כל הנוכחים יצאו בהרגשה מאוחדת של שיתוף פעולה פורה. כל ניסיון לצייר תמונה אחרת הוא פשוט מגוחך ולא נכון. הפועל תל אביב רוצה להמשיך ולהוביל במספר רוכשי המנויים שלה ובטוחה שהקהל שיגיע העונה לבלומפילד יהנה מכדורגל חיובי וסוחף ומקבוצה איכותית ומחוייבת".

אייל ברקוביץ´ (רדאד ג´בארה)
אייל ברקוביץ´. המנג'ר יבחן מועמדים נוספים לקבוצה (רדאד ג´בארה)
 

הפועל ת"א ממשיכה בהכנות לעונה הקרובה גם בצד המקצועי. מחר (שלישי) צפוי יום עמוס במיוחד במתחם חודורוב. מלבד שיחות נוספות שיערכו עם שחקני הקבוצה, צפוי ברקוביץ' להעביר מבחנים למושאלי הקבוצה, שחקני קבוצת הנוער וגם נבחנים מליגות נמוכות.

לפי גורמים במועדון, צפי השחקנים שאמורים להגיע מחר לחודורוב הוא לא פחות מ-30 שחקנים שינסו לצוד את עיניו של המנג'ר ולהשיג מקום בסגל לעונה הבאה.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */