יום שבת, 27.12.2025 שעה 00:44

אמילי מורסמו מונתה למאמנת של אנדי מארי

הצרפתייה, שמשמשת כקפטנית נבחרת הפדרציה של צרפת, תחל לעבוד עם הבריטי באופן מיידי לקראת עונת הדשא. הטניסאי: "היא תוביל אותי קדימה"

|
מורסמו במסיבת העיתונאים (רויטרס)
מורסמו במסיבת העיתונאים (רויטרס)

אמילי מורסמו, הטניסאית הצרפתיה, אלופת שני גראנד סלאמים, מונתה היום (ראשון) רשמית, לאחר המון שמועות מקדימות, למאמנת של אנדי מארי, אלוף ווימבלדון 2013.

מורסמו בת ה-34 שמשמשת כיום כקפטנית הפדרציה של נבחרת צרפת, תתחיל לעבוד עם מארי באופן מיידי בעונת הדשא שתחל מחר, בה מארי ינסה להגן על התואר בקווינס וכמובן על התואר מווימבלדון 2013.

"אני נרגש מהשותפות החדשה עם אמילי. מישהי שתמיד הערצתי ועקבתי אחריה" אמר היום אנדי מארי שהודח מהרולאן גארוס בחצי הגמר אחרי תבוסה מול רפאל נדאל. הסקוטי בן ה-27 נפרד לפני כמה חודשים ממי שליווה אותו כשנתיים, איבן לנדל, והוביל אותו למדליית הזהב האולימפית ולתואר הנכסף בווימבלדון.

"אמילי עשתה קריירה נפלאה וזכתה בוימבלדון. יש לי צוות אימון גדול וטוב אבל אני חושב שהתוספת של אמילי, שתביא איתה נסיון טקטי ונסיון אישי, תרים את כולנו למעלה להשתפר", הוסיף מארי.

"כל מי שאני מכיר מדבר בשבחה, כבן אדם וכמאמן, ואני בטוח שהצטרפותה לצוות תוביל אותי קדימה. אני רוצה לזכות בכמה שיותר תארי גראנד סלאם", השלים מארי שנפרד מלנדל במרץ, ובחודשים האחרונים שיחק ללא מאמן.

מארי (רויטרס)
מארי. רוצה לזכות בכמה שיותר תארי גראנד סלאם (רויטרס)
 

"אני נגשת מהאפשרות לעבוד עם אנדי, הוא מוכשר באופן בלתי רגיל ואני מרגישה שיש לי הרבה מה לתרום לו. אני כבר מחכה לתחילת העבודה בינינו ומאחלת לו לזכות בכמה שיותר תארי גראנד סלאם", אמרה מורסמו.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
נגןערן זהבי מבקר בבית של מאור בוזגלו
מישהו מתרגש: זהבי מבקר את בוזגלו בבית
/* LAST / NEXT ROUNDs */