יום שלישי, 06.01.2026 שעה 13:34
ליגת העל Winner 25-26
4116-4317הפועל ב"ש1
3919-4017בית"ר ירושלים2
3319-3617מכבי ת"א3
2816-3317מכבי חיפה4
2820-3017הפועל ת"א5
2327-2917הפועל פ"ת6
2324-2117בני סכנין7
2338-2917מכבי נתניה8
2134-2217עירוני טבריה9
1828-2217הפועל חיפה10
1834-2217מ.ס אשדוד11
1329-1917עירוני ק"ש12
1128-1517הפועל ירושלים13
744-1517מכבי בני ריינה14

פערים כספיים עם אסולין, קאלה ושקלים סיכמו

הפועל פ"ת ממשיכה בהכנות. החלוץ ישב על שולחן המו"מ ואמור לקבל תשובה תוך 24 שעות. בסביבתו אמרו: "הכיוון חיובי". השוער הוותיק והמגן הצטרפו

|
ליאור אסולין. הקהל רוצה שימשיך (שי לוי)
ליאור אסולין. הקהל רוצה שימשיך (שי לוי)

הפועל פתח תקווה החלה באופן רשמי את תקופת כהונתו של עידן בר-און כמאמן הקבוצה עם מספר סיכומים מעניינים, אך כעת גם הדברים הפחות נעימים מתחילים להגיע. החלוץ ליאור אסולין שסחב את הקבוצה כמעט לבדו לליגת העל, ישב היום (רביעי) עם אנשי המועדון השבוע וכעת נודע שבין הצדדים קיימים פערים כספיים, אם כי בסביבתו של החלוץ נאמר שהכיוון הוא חיובי והקבוצה אמורה להשיב להצעתו הנגדית בתוך 24 שעות.

בכנס האוהדים שהתקיים בשבוע שעבר אוהדי הקבוצה דרשו שבראש ובראשונה החלוץ הוותיק ימשיך עם הקבוצה גם בליגת העל, ובמועדון מודעים לכך שוויתור על אסולין עשוי לגרור תגובות נזעמות מצד האוהדים.

בנוסף, השוער הוותיק קאלה דרשלר, יהיה האיש שיחליף את אבי איבגי בין הקורות. המאמן הצעיר חיפש שוער מנוסה, שיקנה ביטחון לקבוצה שככל הנראה תיבנה בתקציב מינימום. אורי פסו ימשיך כמעט בוודאות, ואליו יצטרף בלם זר כשגם שמו של בלמה הצעיר של הפועל ראשון לציון, גל מאיו, עלה. את החוליה ההגנתית ישלימו עמירם שקלים ושגיב כהן, שחקני העבר של המועדון, שגם סיכמו את תנאיהם ויגיעו לפתיחת האימונים.

במועדון נפגשו עם אנשי מכבי חיפה וסימנו שלושה שמות של שחקנים לקראת העונה הבאה: החלוצים המבטיחים, שובל גוזלן ושחר הירש, והקשר הצעיר עדי קונסטנטינוס. בפ"ת אופטימיים מאוד ומאמינים שיצליחו לבנות חוד מרשים שיסתמך על שחקנים צעירים.

אדריאן פרננדס לא ימשיך בוודאות, לדייויד גומז הוצע חוזה והוא ביקש מספר ימים לשקול את צעדיו. בנוסף, הקשר הצעיר, אוהד אדלשטיין, שהעפיל עם עירוני קריית גת ללאומית, ישוב למועדון ואמור להוות בורג מרכזי העונה, כשהמאמן הבהיר שהוא מאוד מחזיק ממנו.

אדלשטיין במדי קריית גת (מערכת ONE)
אדלשטיין במדי קריית גת. חוזר הבייתה (יקיר כהן)
 

בנושא אחר, עידן בר-און וגיא רוזנצווייג נפגשו עם שני מועמדים למחלקת הנוער של פתח תקווה לקראת העונה הבאה. האחד הוא מוטי סלע, שאימן את קבוצת הנוער של הוד השרון, והמועמד השני והמוביל כרגע הוא מאמנה של קבוצת הנוער של ראשון לציון, פליקס שאשא.

עדיין עולות ספקולציות בקבוצה בנושא מחנה האימונים, שאמור להתקיים בבולגריה, כמו בעונה שעברה. עלתה אפשרות שבגלל הקשיים הכלכליים המועדון יקיים מחנה אימונים בארץ, אך אפשרות זו אינה עומדת על הפרק והקבוצה תצא למחנה אימונים בחו"ל, כשהתאריכים אמורים להיסגר בקרוב.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
/* LAST / NEXT ROUNDs */