יום שישי, 26.12.2025 שעה 22:53

מוקדמות אליפות אירופה: 0:3 לנבחרת על צרפת

כדורעף נשים: החניכות של זלינגר גברו 0:3 על המארחת במסגרת מוקדמות אליפות אירופה. המאמן אמר בסיום: "קיבלנו הזדמנות, מקווה שנדע לנצל אותה"

|
ניצחון חשוב לנבחרת ישראל (אתר איגוד כדורעף)
ניצחון חשוב לנבחרת ישראל (אתר איגוד כדורעף)

נבחרת ישראל בכדורעף נשים התואששה לאחר ההפסד להונגריה, כאשר ניצחה הערב (שבת) את צרפת 0:3 במסגרת מוקדמות אליפות אירופה. החניכות של זלינגר השלימו 23:25, 15:25 ו-24:26 מוחץ בשלוש מערכות על מארחת טורניר המוקדמות.

הנבחרת פתחה חזק עם שש נקודות שהעניק לה יתרון 2:8, המארחות שבו אל המשחק וקבעו 21:21, טלי ארטמנקו חתמה את המערכה הראשונה עם מכת הנחתה מרשימה.

המחצית השנייה נפתחה בריצה 2:10 של ישראל ו-10:19. מאמן הנבחרת, אריה זלינגר, זכה למאמץ קבוצתי מרשים במערכה השלישית כאשר מורן צור ואניה ויליקי הציגו יכולת מרשימה. הצרפתיות השמיעו קולות של קאמבק, אך ארטמנקו לא הסכימה לוותר על המשחק והעניקה לישראל ניצחון חשוב.

מאמן הנבחרת, אריה זלינגר, נשמע נרגש בסיום ואמר: "היה משחק קבוצתי מדהים, ורמה גבוהה שהעניקה לנו את הניצחון. נפתח לנו חלון הזדמנויות חדש ואני מקווה שנדע לנצל אותו".

מחר תפגוש הנבחרת את שבדיה, במשחק שינעל את השלב המוקדם ותקווה להמשיך את המומנטום החיובי.

אריה זלינגר (משה חרמון)
אריה זלינגר: "יכולת מדהימה שלנו" (משה חרמון)
 




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
נגןערן זהבי מבקר בבית של מאור בוזגלו
מישהו מתרגש: זהבי מבקר את בוזגלו בבית
/* LAST / NEXT ROUNDs */