יום ראשון, 04.01.2026 שעה 08:08
ליגת העל Winner 25-26
4116-4317הפועל ב"ש1
3618-3816בית"ר ירושלים2
3319-3617מכבי ת"א3
2516-3116מכבי חיפה4
2520-2916הפועל ת"א5
2327-2917הפועל פ"ת6
2324-2117בני סכנין7
2338-2917מכבי נתניה8
2134-2217עירוני טבריה9
1826-2216הפועל חיפה10
1833-2216מ.ס אשדוד11
1327-1816עירוני ק"ש12
1128-1517הפועל ירושלים13
744-1517מכבי בני ריינה14

הפועל ת"א ובני סכנין עדיין לא אושרו לאירופה

האדומים הגיעו להסדר עם לאוטרן ויידרשו להגיש את המסמכים עד יום חמישי. גם סכנין, שנקנסה ב-20 אלף ש"ח, תידרש להסדיר חובותיה. מכבי פ"ת אושרה

|
רמון. יטפל בבעיות? (חגי ניזרי)
רמון. יטפל בבעיות? (חגי ניזרי)

ועדת רישוי המועדונים למתן רישוי להשתתף בתחרויות המאורגנות על ידי אופ"א, התכנסה היום (ראשון) על מנת לדון בבקשות קבוצות מכבי פ"ת, הפועל ת"א ובני סכנין כדי לקבל החלטות בנוגע לקבוצות, איתן יש בעיות ברישום.

הנפגעת הגדולה היא הפועל ת"א. לאחר שמיעת נציגי הקבוצה ונציגי הרשות לבקרת התקציבים, החליטה הוועדה להתנות את מתן הרישיון לעונת המשחקים 2014/15 בכך שעד ליום חמישי הקרוב תגיש הקבוצה לרשות לבקרת התקציבים מסמכים בדבר הסדר חוב של הקבוצה. אם לא יוצגו המסמכים בפני הוועדה כנדרש, ימסור על כך דיווח מנהל רישוי המועדונים ליו"ר הועדה שיחליט בדבר המשך ההליכים. 

האדומים יכולים להתחיל להתעודד, אחרי שנציגיהם הצליחו להגיע להסדר חדש מול קייזרסלאוטרן על פריסת החוב שלהם למועדון הגרמני, זכר לעסקה על איתי שכטר. הגרמנים הגישו עתירות כנגד המועדון מישראל בגין תשלומים שלא הגיעו בזמן גם לפיפ"א, שדחתה את הטיעונים שלה, וגם לאופ"א, אשר יכולה להטיל על הפועל עונש שכולל הדחה מהמפעלים האירופאים. 

חיים רמון שכר לצורך הנושא את עו"ד ניר ענבר, שהגיע עם הגרמנים להסכמה על פריסה חדשה של החוב, העומד על כ-200 אלף יורו, שייפרס מעכשיו לשישה תשלומים שיסתיימו בסוף 2016, כאשר השנה, עקב חוסר אפשרות כלכלית, יועבר סכום נמוך משמעותית. הגרמנים הסכימו לפריסה לאחר שהבינו שבמידה ויתעקשו, ייתכן שהפועל תיכנס לקשיים פיננסים קשים הרבה יותר, שיכולים ליצור מצב בו לאוטרן לא תקבל את שאר הכסף. נכון לעכשיו נותר רק לחתום על ההסכם ולהגיש את המסמכים הרלוונטים לוועדה.

בנושא בני סכנין, לאחר שמיעת נציגי הקבוצה ונציגי הרשות לבקרת התקציבים החליטה הועדה להתנות את מתן הרישיון לעונת המשחקים 2014/15 בכך שעד ליום חמישי הקרוב תמציא הקבוצה מסמכים להנחת דעתה של הרשות לבקרת התקציבים בדבר הסדר חוב של הקבוצה.

אבו יונס (משה חרמון)
אבו יונס. נקנס ב-20 אלף ש"ח (משה חרמון)
 

לא יתקיימו התנאים האמורים או מי מהם עד למועד האמור ימסור על כך דיווח מנהל רישוי המועדונים ליו"ר הועדה שיחליט בדבר המשך ההליכים.

בנוסף, על רקע אי מילוי דרישות ההתאחדות בקטגוריה הפיננסית במועדים שנקבעו לכך בתקנון רישוי המועדונים וזאת למרות דרישות מנהלת הרישוי ולמרות התראות שניתנו לקבוצה בעבר, מחליטה הוועדה מתוקף סמכותה עפ"י סעיף 3-ב-4 לתקנון רישוי המועדונים, להטיל על הקבוצה קנס בסך 20 אלף ש"ח.

הוועדה החליטה להעניק למכבי פ"ת רישיון לעונת המשחקים 2014/15 וזאת לאחר שהקבוצה המציאה מסמכים, להנחת דעתה של הרשות לבקרת התקציבים. 

עמוס לוזון. אם יזכה בגביע, יוכל להשתתף (רדאד ג´בארה)
עמוס לוזון. אם יזכה בגביע, יוכל להשתתף (רדאד ג´בארה)
 




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
/* LAST / NEXT ROUNDs */