יום חמישי, 18.12.2025 שעה 16:06
ליגת העל Winner 25-26
3512-3414הפועל ב"ש1
3017-3514בית"ר ירושלים2
2816-3114מכבי ת"א3
2214-2614מכבי חיפה4
2218-2614הפועל ת"א5
2231-2814מכבי נתניה6
1826-2214מ.ס אשדוד7
1719-1614בני סכנין8
1524-2114הפועל חיפה9
1425-1914הפועל פ"ת10
1433-1414עירוני טבריה11
1320-1614עירוני ק"ש12
1120-1314הפועל ירושלים13
436-1014מכבי בני ריינה14

מצדיק את השכר: זהבי במקום הראשון וגם בשני

צפו בשערי המחזור: הכוכב של מכבי ת"א הבריק מול ק"ש עם צמד גדול לפנתיאון. וגם: דמארי לא ספר את הגנת ב"ש, קדוסי הושיע וירו בלו רץ על חצי מגרש

|
ערן זהבי חוגג בקריית שמונה (רדאד ג`בארה)
ערן זהבי חוגג בקריית שמונה (רדאד ג`בארה)

עוד מחזור כדורגל ישראלי נמצא כבר מאחורינו וממש לפני הפוטו פיניש של העונה וכמו בכל שבוע, גם הפעם ONE מסכם לכם את חמשת השערים היפים ביותר שנכבשו במחזור הקודם בליגת העל בכדורגל. 15 כדורים מצאו את הדרך אל הרשתות השונות, וכמה מהם היו יפים במיוחד.

נפתח את הרשימה השבועית עם המקום החמישי אליו הגיע חלוץ מ.ס אשדוד, ירו בלו. הקבוצה הדרומית הביסה בביתה 1:4 את הפועל חיפה והבטיחה למעשה את מקומה בליגה הבכירה גם בעונה הבאה. במצב של 0:3, המקומיים יצאו להתקפה מתפרצת קטלנית. אלכסנדר דוידוב מסר כדור ארוך לעבר ירו בלו, שפרץ בדהירה של חצי מגרש עד שהגיע לשערו של קאלה דרשלר. החלוץ לא התבלל ומול השוער בעט בקלות לרשת וסיים מתפרצת קטלנית עם שער נהדר.

בני יהודה גברה בביתה 0:1 קטן-גדול על בית"ר ירושלים ועלתה לראשונה מהמחזור הרביעי מעל הקו האדום בטבלה. מלבד שלוש הנקודות החשובות במאבקי הפלייאוף התחתון, השער היחיד שהובקע במשחק, ע"י אוהד קדוסי, הגיע למקום הרביעי שלנו. ג'יימס קין הרים כדור טוב לרחבה, עגייב נגע בו קלות והעביר לקדוסי, שבנגיעה שלח פצצה מתוך הרחבה לרשת של הרוש.

זהבי בריבוע או דמארי מסבסב?

הפועל ת"א לא הצליחה לנצח את הפועל ב"ש באצטדיון ווסרמיל והקבוצות נפרדו ב-1:1. האורחים מת"א היו ראשונים לעלות ליתרון מעוד שער נהדר של עומר דמארי. כבר בדקה החמישית במשחק, ישראל זגורי מצא את דמארי על סף הרחבה. דמארי הסתובב נהדר עם פאיוביץ' על הגב ועם הרבה נחישות כבש את השער ה-22 שלו העונה. שער גדול לחלוץ התל אביבי והוא במקום השלישי שלנו.

אלופת המדינה, מכבי ת"א לא הצליחה להגדיל את הפער בצמרת ולהמשיך לברוח להפועל ב"ש כשסיימה ב-2:2 מול עירוני ק"ש. הצהובים היו ראשונים לעלות על לוח התוצאות כשאת השער הראשון במשחק כבש מי אם לא, ערן זהבי. הקשר הנהדר בעט באומנות כדור חופשי מסובב, שחלף מעל החומה ולא הותיר לגיא חיימוב שום סיכוי בדרך לרשת ולמקום השני במצעד.

ובמקום הראשון במצעד השערים השבועי של ליגת העל...ניחשתם נכון! ערן זהבי. אין מילים לתאר את תרומתו הגדולה של הקשר המופלא. במצב של 1:1הצהובים לחצו על שערה של המארחת ובדקה ה-80 זה השתלם. דור מיכה התנהל עם הכדור באגף ימין, מסר שטוח אחורנית לקשר, שבעט בנגיעה כדור מסובב וחזק לחיבורים. שער ענק לשחקן ענק ומקום ראשון במצעד.   




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */