מערכת ONE
|

סיגורדסון חוגג עם האוהדים (רויטרס)
טוטנהאם ניסתה להתאושש מההדחה לבנפיקה בליגה האירופית ועל הדרך להישאר עם תקוות לאירופה כשאירחה היום (ראשון) את סאות'המפטון בווייט הארט ליין. התרנגולים כבר פיגרו 2:0, אך יצאו עם ידם על העליונה בדקה ה-92 עם 2:3.
המשחק נפתח רע מאוד עבור הספרס כשבדקה ה-19 ג'יי רודריגס כבש ראשון מול הוגו לוריס ובדקה ה-28 מהלך מצוין הסתיים בשער נהדר של הכישרון העולה אדם ללאנה, שער שקבע 0:2 לסיינטס.
אז החל הקאמבק של חניכיו של טים שרווד. תחילה טעות של ארתור בורוץ' בדקה ה-31 סידרה לכריסטיאן אריקסן הדני את השער המצמק. בדקה ה-46 רוחב של רוברטו סולדאדו הסתיים בשני של אריקסן מקרוב, 2:2.
עמוק בתוספת הזמן גילפי סיגורדסון האיסלנדי ירה כדור אדיר מחוץ לרחבה שהכניע את בורוץ' והעניק לספרס ניצחון יקר.
2:3 ומהפך דרמטי לטוטנהאם
סטוק סיטי רשמה 1:4 חשוב על אסטון וילה בברמינגהאם. כריסטיאן בנטקה העלה את וילה ל-0:1 מהיר בדקה החמישית, אך פיטר אודמווינגי (22), פיטר קראוץ' (27) וסטיבן אנזונזי (42) הפכו עוד במחצית הראשונה. מרקו ארנאוטוביץ' חתם בדקה ה-90.
אסטון וילה מפסידה לסטוק בבית