יום שישי, 26.12.2025 שעה 23:09
ליגת העל Winner 25-26
3515-3415הפועל ב"ש1
3318-3715בית"ר ירושלים2
2917-3215מכבי ת"א3
2519-2915הפועל ת"א4
2332-2915מכבי נתניה5
2216-2715מכבי חיפה6
2019-1915בני סכנין7
1824-2215הפועל חיפה8
1829-2215מ.ס אשדוד9
1726-2315הפועל פ"ת10
1733-1715עירוני טבריה11
1324-1715עירוני ק"ש12
1121-1315הפועל ירושלים13
439-1115מכבי בני ריינה14

מעצרו של המנכ"ל הבכיר הוארך ביומיים נוספים

המנכ"ל החשוד בפרשת "שותף סמוי", הגיע לדיון בעניינו שם הוארך מעצרו עד יום שלישי, לאחר מכן ישוחרר למעצר בית. עו"ד חימי: "מוקירים תודה להחלטה"

|
המנכ
המנכ"ל. יובא להארכת מעצר

המנכ"ל הבכיר מליגת העל, החשוד בפרשת הסחיטה באיומים "שותף סמוי", הגיע הבוקר (ראשון) להארכת מעצר בבית משפט השלום בתל אביב.

בדיון שנערך בפני השופט שמואל מלמד ייצגו את החשוד עורכי הדין אלי כהן ואבי חימי. השניים הגיעו להסכמה עם נציג המשטרה, אורן ששון, על הארכת מעצרו של המנכ"ל החשוד עד ליום שלישי ב-20:00, אז הוא ישוחרר למעצר בית של 15 יום בתנאים מגבילים וזאת במידה ולא תהיה התפתחות דרמטית בחקירה. מעצר בית יהיה שלא בביתו עד ל-8 באפריל. צו איסור הפרסום נשאר בתוקף עד להחלטה אחרת.

עו"ד אלי כהן אמר לאחר הדיון: "אנחנו בהחלט מרוצים מההחלטה, שמאפשרת למשטרה להשלים את החקירה ומצד שני מאפשרת את שחרורו. המשטרה צריכה לחקור מספר דברים, מרשי מכחיש את ביצוע העבירות וכנראה שבסופו של דבר הטענה שלו תוכח". 

עו"ד אבי חימי ציין: "ההחלטה שהתקבלה היא בהסכמה של צוות ההגנה עם משטרת ישראל ואנחנו מוקירים תודה על עצם ההסכמה הזו. בסופו של יום אנחנו מאמינים שבעוד יומיים החשוד ישוחרר לביתו בתנאים מגבילים כאשר צו איסור הפרסום יעמוד על כנו בעת הזו. המשטרה צריכה לבצע מספר פעולות ולאחר מכן החיים שלו ישובו למסלולם הרגיל".

עו"ד כהן: החשוד מכחיש את העברות

כזכור, בתחילה החליט בית המשפט השלום להאריך את מעצרו בשמונה ימים, אלא שפרקליטו, עו"ד אבי חימי, הגיש ערעור על ההחלטה לבית המשפט המחוזי בת"א שקיצר את מעצרו לחמישה ימים. שמו עדיין לא הותר לפרסום.

החשוד, מנכ"ל במועדון כדורגל בליגת העל, נעצר במסגרת פשיטה של בלשי ימ"ר ת"א בפיקודו של רפ"ק רונן נחשון ובשיתוף יחידת יהלום של רשות המיסים על בתיהם של 20 חשודים.

עורכי הדין אבי חימי ואלי כהן (משה חרמון)
עורכי הדין אבי חימי ואלי כהן (משה חרמון)
 

הבכיר נעצר כחלק מחקירה סמויה, שקיבלה את השם "שותף סמוי", שהתנהלה על עבירות של סחיטה באיומים, תקיפה, שימוש באמל"ח והלבנת הון. מהחקירה עולה כי במהלך השנתיים האחרונות סחטו החשודים אנשי עסקים בסכומים של עשרות מיליוני שקלים.            




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
נגןערן זהבי מבקר בבית של מאור בוזגלו
מישהו מתרגש: זהבי מבקר את בוזגלו בבית
/* LAST / NEXT ROUNDs */