יום שני, 05.01.2026 שעה 03:51

חוזה חסות ראשון בהיסטוריה לאצטדיון וומבלי

חברת הטלפונים הסלולאריים "EE" תעניק חסות לאצטדיון המיתולוגי בשש השנים הקרובות, אך לא תקבל זכות לשנות את שמו. יו"ר וומבלי: "מסתכלים לעתיד"

|
הכניסה לאצטדיון וומבלי (GettyImages)
הכניסה לאצטדיון וומבלי (GettyImages)

בתנופת הבניה האחרונה של האצטדיונים בישראל עלתה הדילמה האם יש לתת למגרש החדש את שמה של החברה המסחרית שהעניקה את חסותה לבנייתו, כמו לדוגמא בהיכל נוקיה או באצטדיון טוטו בעכו.

ובכן, באנגליה הוכיחו שאפשר גם אחרת. אצטדיון וומבלי סיכם לאחרונה עם חברת הטלפונים הסלולאריים האנגלית "EE" על הסכם חסות על סך עשרות מיליוני ליש"ט, אבל שם האצטדיון לא ישונה.

החוזה שנחתם הוא הראשון של המגרש המיתולוגי, הוא יהיה לשש השנים הקרובות והוא לא כולל בתוכו זכויות להוסיף את שמה של החברה לאצטדיון. החוזה ייכנס לתוקף באופן מיידי, כאשר שמה של החברה יתנוסס באצטדיון בגמר גביע הליגה שייערך באצטדיון ביום ראשון הקרוב.

החוזה יאפשר לאצטדיון להכניס לתוכו טכנולוגיות תקשורת חדשות, כולל אפשרויות תשלום על ידי הסמארטפון וwi-fi מהיר.

יו"ר וומבלי, מלווין בן: "זה מראה שאנחנו מסתכלים אל העתיד ונותנים אפשרות לאוהדים לחוות רגעים מעוררי השראה יחד עם חידושים שמהווים את החזית של הטכנולוגיה".




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
/* LAST / NEXT ROUNDs */