יום שלישי, 23.12.2025 שעה 01:12

האל סיטי ברבע הגמר אחרי 1:2 על ברייטון

גביע אנגלי: הכתומים-שחורים גברו על החבורה של אוסקר גארסיה במשחק החוזר. דייויס וקורן כבשו לנמרים, איוה רק צימק. 1:2 לצ'רלטון על שפילד וונסדיי

|
רוברט קורן חוגג (רויטרס)
רוברט קורן חוגג (רויטרס)

האל סיטי העפילה הערב (שני) לרבע גמר הגביע האנגלי עם 1:2 ביתי על ברייטון של אוסקר גארסיה במשחק חוזר.

אחרי 1:1 דרמטי במשחק הראשון, יצאו הערב הכתומים-שחורים מהפרמייר ליג כשידם על העליונה והשאירו את היריבה מהליגה השנייה עם המחמאות.

קרטיס דייויס העלה את המארחים ל-0:1 כבר בדקה ה-14. רוברט קורן, שבישל את השער הראשון של הנמרים, התכבד בשער השני בדקה ה-36 וקבע את תוצאת המחצית.

חוסה לאונרדו איוה הארגנטינאי צימק את התוצאה בדקה ה-69, אבל זה היה מעט מדי ומאוחר מדי עבור קבוצתו של המאמן הספרדי.

במשחק נוסף גברה צ'רלטון על שפילד וונסדיי 1:2 בחוץ ועברה גם היא לשלב הבא. קאלום הריוט כבש את הראשון עבור האורחים בדקה ה-22, לאון בסט השווה בדקה ה-57 אבל המילה האחרונה הייתה של סיימון צ'ורש (65), שקבע את תוצאת המשחק והעניק לצ'רלטון את הכרטיס לשלב הבא.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
נגןלאמין ימאל פתח יוטיוב ושיתף סרטון מהבית
לאמין ימאל פתח יוטיוב ושיתף סרטון מהבית
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
/* LAST / NEXT ROUNDs */