יום שבת, 06.12.2025 שעה 21:20
ליגת העל Winner 25-26
2912-3112הפועל ב"ש1
2713-2912מכבי ת"א2
2615-3212בית"ר ירושלים3
2116-2413הפועל ת"א4
1926-2412מכבי נתניה5
1723-2112מ.ס אשדוד6
1614-2112מכבי חיפה7
1417-1412בני סכנין8
1323-1713הפועל פ"ת9
1330-1312עירוני טבריה10
1217-1412עירוני ק"ש11
1220-1612הפועל חיפה12
719-1012הפועל ירושלים13
431-1012מכבי בני ריינה14

בית"ר נענשה ברדיוס על תנאי, קנס למכבי חיפה

הקבוצה מהבירה עמדה לדין בשל פריצת האוהדים לדשא ובנוסף נקנסה ב-25,000 ש"ח. הירוקים נקנסו ב-7,500 ש"ח בעקבות כוס שתייה שהושלכה לכר הדשא

|
קופל ונידם בבית הדין, היום (רדאד ג`בארה)
קופל ונידם בבית הדין, היום (רדאד ג`בארה)

בית"ר ירושלים ומכבי חיפה הופיעו הערב (רביעי) בפני בית הדין המשמעתי של ההתאחדות לכדורגל, בעקבות המפגש בין השתיים ביום ראשון (0:1) באצטדיון טדי. בית"ר נענשה ברדיוס על תנאי ונקנסה ב-25,000 ש"ח. חיפה נקנסה ב-7,500 ש"ח.

הקבוצה מהבירה עמדה לדין בגין סעיף של התפרצות לשדה המשחק, לאחר שבדו"ח השיפוט של רועי רינשרייבר צוין כי ארבעה מבין אוהדיה פרצו לדשא במהלך המשחק וגרמו להפסקתו.

אבנר קופל ומנחם נידם היו נציגי בית"ר בדיון, שנערך בפני הדיין ישראל שמעוני. קופל אמר במהלך הדיון: "העובדות נכונות, למעט טענת זיהוי הפורצים למגרש כאוהדי הקבוצה. יש לי תזה אחרת לגבי זה. אני מבקש לקבל פסק דין תקדימי על זיכוי המועדון. אני מבקש שאם נספוג עונש, שיעבור למען הפעילות שלנו למניעת אלימות ולא יעבור להתאחדות".

קופל הציג מכתב מטעם יו"ר המועצה למניעת אלימות בספורט, השופטת בדימוס עדנה בקנשטיין, המברך את המועדון על פועלו למניעת אלימות וגזענות והוסיף: "בחנו מי האוהדים שעשו את הביזיון הזה, כמועדון שרוצה לנגוע בנושא החינוכי והתדמיתי. אנו מגנים כל תופעה של אלימות והשנה לא נפגשנו הרבה".

יחד עם זאת, הוצגו בפני הדיין שני מכתבים מטעם האוהדים. הראשון הוא מטעם עמותת האוהדים, בו נכתב: "העמותה מאוכזבת מאותם אוהדים בודדים שהחליטו על דעת עצמם לפרוץ למגרש". כמו כן, הוצג מסמך מטעם ארגון לה פמיליה בו נכתב לבית הדין: "ברצוננו לציין כי האוהדים שפרצו אחראים בלעדית למעשיהם ואין לנו כל קשר או תכנון לאירוע שכזה. הארגון מונע פעולות שפוגעות בקבוצה ולא יסכים לקבל פעולות שכאלה".

צפו באוהדי בית"ר י-ם פורצים למגרש

נידם טען: "האוהדים האלה נתפסו והועברו למשטרה. דרשנו ממנה למצות איתם את הדין והם הורחקו לשנתיים. הייתה הצהרה מצד אלי טביב שכל נזק שייגרם לקבוצה ייתבע מצידנו בתביעה אזרחית ואנו בודקים משפטית האם ניתן לקחת מהם את המנויים, במידה ויש להם. האוהדים שלנו מפתיעים העונה, גם את המשטרה והעלויות אבטחה שלנו הופחתו לפחות בחמישים אחוז, אני מבקש מבית הדין לשים לכך דגש בפסק הדין".

מכבי חיפה לא שלחה נציגים לדיון שנערך גם הוא בפני הדיין ישראל שמעוני, בגין סעיף של התפרעות אוהדים בעקבות זריקת כוס שתייה לכר הדשא בטדי. המועדון שלח מכתב מטעם המנכ"ל איתמר צ'יז'יק, שביקש להתחשב בפעולות שביצע המועדון לאחרונה כנגד תופעות מסוג זה.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
נגןדנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
דנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
נגןהשוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
השוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה דנית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
גביע העולם למועדונים 25
מונדיאליטו
יורו עד 21כדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
ישראלים במכללות
נבחרת ישראלכדורסל עולמי חדשות
יורובאסקט 2025
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */