יום שני, 05.01.2026 שעה 21:08
ליגת העל Winner 25-26
4116-4317הפועל ב"ש1
3919-4017בית"ר ירושלים2
3319-3617מכבי ת"א3
2820-3017הפועל ת"א4
2516-3116מכבי חיפה5
2327-2917הפועל פ"ת6
2324-2117בני סכנין7
2338-2917מכבי נתניה8
2134-2217עירוני טבריה9
1826-2216הפועל חיפה10
1834-2217מ.ס אשדוד11
1329-1917עירוני ק"ש12
1128-1517הפועל ירושלים13
744-1517מכבי בני ריינה14

בב"ש זועמים על משיח: לביטון יש שריטה בצוואר

האדומים התאכזבו מהשופט ב-3:1 למכבי: "היה נבדל בשער של יצחקי". בוזגלו עודד את אלגרבלי: "אתה תהיה אחד הטובים בארץ". אראל נפצע. צפו בתקציר

|
ברדה מנסה לשכנע את משיח (שי לוי)
ברדה מנסה לשכנע את משיח (שי לוי)

אכזבה גדולה הייתה אמש (ראשון) בחדר ההלבשה של הפועל באר שבע בעקבות ההפסד 3:1 למכבי ת"א במשחק העונה שקטע רצף של 14 משחקי ליגה ללא הפסד. בקבוצה מבירת הנגב מודעים לכך שלולא ההרחקה המוקדמת של בן אלגרבלי הסיפור יכול היה להיות שונה לחלוטין.

בבאר שבע זועמים בעיקר על השופט מנשה משיח שהשפיע באופן ישיר על שני שערים שנכבשו לזכות הצהובים. "לבן ביטון יש שריטה בצוואר כתוצאה מהפגיעה של זהבי בשער הראשון ואם ראדי שהיה בנבדל לא היה מסתיר לאוסטין (אג'ידה) הוא היה לוקח את הכדור של יצחקי", אמרו במועדון.

מכת הפציעות של הקבוצה מחריפה כאשר הקשר גל אראל סובב את הקרסול ונמצא בספק למשחק הגביע מול הפועל כפ"ס ביום רביעי. אביתר אילוז שמחלים ממתיחה צפוי לחזור בהדרגה בעוד אופיר דוידזאדה וטומיסלאב פאיוביץ' עדיין פצועים וייעדרו בשבועיים הקרובים.

בסיום ניחמו השחקנים את בן אלגרבלי שהורחק כבר בדקה השביעית. הבלם התייחס להרחקה ואמר ל-ONE: "זה היה חוסר ריכוז שלי למאית השנייה כי לא הייתי צריך לגעת בשחקן, אלא אולי להמשיך ולחלץ בגליץ'. צריך ללמוד מזה. לא יודע אם הגיע אדום אבל הייתה עבירה".

בהתייחס לשאלה כיצד זה ישפיע על העתיד אמר הבלם הצעיר: "לא חושב שזה יכול להרוס כי אני מאמין בעצמי, יודע שעם הזמן מה שצריך לקרות יקרה. הכול מהשמיים וכולם תומכים בי ואומרים שזה יכול לקרות לכולם, וזה קרה".

מכבי ת"א מנצחת 1:3 את הפועל ב"ש

"ההרחקה די גמרה לנו את המשחק כי לשחק בבלומפילד ב-11 שחקנים זה לא פשוט, בטח בעשרה אבל הראנו אופי ולא התפרקנו. זה אולי עניין של חוסר ניסיון כי אם הייתי יותר מנוסה הייתי יודע שלא צריך להכשיל", סיכם אלגרבלי.

הקשר מאור בוזגלו הוסיף: "המשחק התפתח בצורה מאוד רעה מבחינתנו כי כבר בדקה השביעית היינו בעשרה שחקנים ובפיגור. נלחמנו והשתדלנו להשוות אבל אם המשחק היה מתפתח אחרת היינו נותנים יותר פייט. נמשיך להילחם כי אנחנו לא מוותרים בקלות".

בהתייחס לטענות על השיפוט אמר בוזגלו: "אין הרבה מה להגיד, זה גם לא מתפקידי אבל זה חלק מהכדורגל כי גם אנחנו טועים, וגם הם יכולים לטעות. אין הרבה זמן להתאכזב. יש משחק ביום רביעי בגביע".

אלישע: תחושה של אכזבה מאוד גדולה

בוזגלו התייחס גם לדיבורים על אליפות ואמר: "אני לא חושב שהחלום מתרחק כי היינו בעבר במרחק של שש נקודות ממכבי. גם הם וגם אנחנו נאבד נקודות בהמשך ומי שתאבד פחות תזכה באליפות. מכבי קבוצה חזקה, אבל גם אנחנו ונשתדל לקחת כמה שיותר נקודות עד הסוף".

בב"ש החמיאו בעיקר לאוהדים שעודדו לאורך כל המשחק וגם אחרי ההפסד נשארו דקות ארוכות במגרש כדי להחמיא לשחקנים. "אני אקח מהמשחק הזה את העידוד, כדורגל קצת פחות", סיכם הקשר והוסיף: "לאלגרבלי אני אומר: 'תרים את הראש, אתה תהיה אחד הבלמים הטובים בארץ'".




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
/* LAST / NEXT ROUNDs */