יום שני, 23.02.2026 שעה 12:31

קבוצות הפרמייר-ליג שברו את שיא ההעברות

20 המשתתפות בליגה הבכירה באנגליה הוציאו העונה 760 מיליון ליש"ט, 90 מיליון יותר מבעונת 2008/09. בחודש ינואר בלבד הקבוצות הוציאו 130 מיליון

|
דייויד מויס עם חואן מאטה (רויטרס)
דייויד מויס עם חואן מאטה (רויטרס)

הפרמייר-ליג שברה העונה עוד שיא, לפחות בכל מה שקשור להוצאות על שחקני רכש. לאחר סגירת חלון ההעברות של ינואר, באנגליה חישבו ומצאו ש-20 הקבוצות הוציאו יחדיו העונה 760 מיליון ליש"ט על שחקנים חדשים, 90 מיליון ליש"ט יותר מעונת 2008/09 שהייתה השיאנית הקודמת.

בחודש ינואר בלבד, הקבוצות הוציאו 130 מיליון ליש"ט, 10 מיליון יותר מה-120 מיליון ליש"ט ששולמו בעונה שעברה. השיא של ינואר שייך ל-2011, אז נרשם סכום של 225 מיליון ליש"ט. ביום האחרון של החלון הוצאו 35 מיליון ליש"ט, בערך כמו בעונה שעברה.

הליגה השנייה בכמות ההוצאות בינואר היא הצרפתית עם 52 מיליון ליש"ט, 40 אחוזים פחות מהפרמייר-ליג. גרמניה שלישית עם 26 מיליון ליש"ט, ספרד הוציאה אפילו עוד פחות.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */