יום שבת, 06.12.2025 שעה 22:36

17:30 למכבי על קריית אונו, ניצ' גם לראשל"ציות

כדוריד: הצהובים שמוליכים את הליגה לא התקשו להשיג את ניצחונם ה-12 העונה, 27:30 להפ' ראשל"צ על חולון, 19:30 למכבי ראשל"צ על רמת השרון

|
עומר דבדה (דוד פליגל, איגוד הכדוריד)
עומר דבדה (דוד פליגל, איגוד הכדוריד)

הסיבוב השני בליגת ווינר בכדוריד התחדש הערב (שני) אחרי פגרת הנבחרת – והכל כבר מוכן לקראת משחק העונה הגדול שיערך ביום שישי, בו תארח האלופה הפועל ראשל"צ את המוליכה המושלמת מכבי ת"א. שתי הקבוצות ניצחו הערב,  האלופה בחולון, ומכבי ת"א מול קרית אונו.

מכבי ת"א – קריית אונו 17:30 (7:13). המוליכה לא התקשתה להשיג את הניצחון ה-12 שלה העונה. היא פתחה בהילוך ראשון מול קרית אונו, והוליכה 6:12 לקראת הירידה להפסקה. במחצית השנייה, ההגנה של הצהובים המשיכה לעשות את ההבדל וההפרש גדל ל-13 בסיום. עומר דבדה, שסוחב פציעה ממשחק הנבחרת מול בלגיה, נעדר הערב ובקבוצה מקווים שיהיה כשיר למשחק ביום שישי מול הפועל ראשל"צ.

מ.כ חולון - הפועל ראשל"צ 30:27 (17:13). חולון אומנם נשארה בלי הנקודות, אבל היא בהחלט ראויה למחמאות. כשסיפקה פייט נהדר לאורך כל המשחק. לקראת סיום המחצית הראשונה, האלופה הגדילה את הפער וירדה להפסקה ביתרון של 4 שערים. במחצית השנייה, המשחק הצמוד נמשך, וחולון צימקה ל-21:22 בדקה ה-48. בדקות הסיום, הפועל עלתה ל-23:27 בדקה ה-56, והשיגה את הניצחון. רן יוניש, פיבוט בן 16.5, הבקיע את השער ה-30, שהיה גם שער הבכורה שלו בליגת העל. עידן מימון שב מהפציעה ושיחק, אבל המצטיין של הערב הוא אבישי סמולר שהבקיע 14 שערים.

רמת השרון - מכבי ראשל"צ 30:19 (12:12). מחזיקת הגביע התארחה אצל מאמנה לשעבר גלעד מאור. רגע לפני הירידה להפסקה, רמת השרון הצליחה לחזור מפיגור 12:10, בדרך לשיוויון. הצהובים פתחו עם 6 שערים רצופים את המחצית השנייה בדרך ל-12:18, משם הפער כבר עלה ל-10 שערים ב- 16:26 בדקות הסיום. הרבו לכבוש לרמה"ש: אוברד ראדולוביץ' ועמית גל 5 שערים כ"א. הרבו בראשל"צ: איציק חליפי 5, פיליפ מריאן ועמית סטלמן 4 כ"א.

בני הרצליה – הפועל אשדוד 22:22 (9:10). אחרי מחצית ראשונה טובה של הרצליה, אשדוד פתחה טוב את המחצית השנייה והוליכה 11:13. הרצליה השוותה ל-15:15. אשדוד שוב הובילה 15:17, כשנותרו 10 דקות לסיום , וגם עלתה ל-17:21. הרצליה כבשה בשלוש הדקות האחרונות שלושה שערים, והצילה לעצמה נקודה.  פיני בוטרשוילי, שוערה של אשדוד הצטיין במשחק.

קרית מוצקין – עירוני רחובות 22:32 (13:15). סוגרת הטבלה זממה על הפתעה עם 3:6 בדקות הפתיחה, והמשחק היה צמוד ממש עד לשריקת המחצית עם 12:12, אבל מוצקין ברחה בזכות ולדי קופמן בפתיחת המחצית השנייה ל-13:17, ובהמשך ל-17:24. מכאן הגדילה את ההפרש בדרך לניצחון ראשון בסיבוב השני, ולביסוס מעמדה במקום הרביעי בטבלה. המצטיין בשורותיה היה מור עמית, שוער המשנה שחזר מפציעה וסיפק מחצית שנייה נהדרת.
רחובות רושמת את ההפסד ה-11 שלה ב-12 משחקים.

בני הרצליה - הפועל אשדוד 22:22. הדרמה הגדולה של הערב הייתה במשחק בין הרצליה לאשדוד, העולה החדשה הוליכה ביתרון של 4 שערים על בני הרצליה מהצמרת, שהצליחה להבקיע שלושה שערים בדקות הסיום ולהשוות ל-22:22.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
נגןדנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
דנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
נגןהשוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
השוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה דנית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
גביע העולם למועדונים 25
מונדיאליטו
יורו עד 21כדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
ישראלים במכללות
נבחרת ישראלכדורסל עולמי חדשות
יורובאסקט 2025
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */