יום שבת, 06.12.2025 שעה 13:10
ליגת העל Winner 25-26
2912-3112הפועל ב"ש1
2713-2912מכבי ת"א2
2615-3212בית"ר ירושלים3
1926-2412מכבי נתניה4
1816-2012הפועל ת"א5
1723-2112מ.ס אשדוד6
1614-2112מכבי חיפה7
1417-1412בני סכנין8
1319-1712הפועל פ"ת9
1330-1312עירוני טבריה10
1217-1412עירוני ק"ש11
1220-1612הפועל חיפה12
719-1012הפועל ירושלים13
431-1012מכבי בני ריינה14

אבי לוזון: אנחנו פראיירים, ברוכיאן: רוני הביא שינוי

יו"ר ההתאחדות אחרי ה-0:1 של בית"ר על מכ' פ"ת: "הגיעו לשני מצבים והבקיעו". הקשר: "רביבו שחקן ענק, מקווה שנמשיך לשחק יחד". צפו בתקציר

|
איציק כהן מאושר בסיום (יניב גונן)
איציק כהן מאושר בסיום (יניב גונן)

סוף כל סוף, בבית"ר ירושלים יכולים לנשום לרווחה. אחרי שלא ניצחה בששת משחקיה האחרונים והשיגה נקודה בודדת מ-18 אפשריות, הקבוצה מהבירה גברה הערב (ראשון) 0:1 על מכבי פתח תקווה משער של איציק כהן בדקה ה-69.

"הניצחון הראשון הוא לפעמים קשה", אמר מאמן בית"ר, רוני לוי, בסיום והוסיף: "היה הרבה חוסר ביטחון וחוסר שקט וראו את זה. זה השתחרר במהלך המשחק. אני חייב לציין את הקהל שדחף ונתן הרבה כח, אני מקווה שזה יביא שינוי בביטחון. יש לנו עוד הרבה עבודה קשה, השחקנים רציניים, עובדים קשה וזה תהליך. עם הזמן נלך ונשתפר".

בפן האישי אמר לוי על החזרה לטדי: "כיף לחזור לטדי, אבל מה שחשוב זה שהקבוצה תצליח. בסוף היה כיף, אבל במהלך המשחק היה קשה מאוד. כולם מבינים שאנחנו צריכים חיזוק, אבל יש פה שחקנים טובים שצריכים שהשחקנים שלידם יעזרו להם. אנחנו עובדים על זה".

לסיום התייחס המאמן לשילוב בין ברוכיאן לרביבו: "הם שחקנים מאוד איכותיים עם יכולות טובות. צריך למצוא את התיאום הנכון, אבל אני כמאמן אוהב לראות את שניהם משחקים".

אבירם ברוכיאן, שבישל את השער הראשון, הוסיף: "היה הרבה לחץ, חמישה משחקים לא ניצחנו והתחתית דיגדגה. היה חשוב לנו להשאיר את כולם מאחור ולחשוב טיפה יותר למעלה".

צפו ב-0:1 של בית"ר על מכבי פ"ת

הקשר הוסיף: "רוני לוי הביא את השינוי במחצית, ידע לגעת בנקודות החלשות שלנו וכל מה שהוא אמר במחצית, קרה במחצית השנייה. אני אוהב לשחק עם דוד רביבו, הוא שחקן ענק. אני מקווה שהוא ימשיך בהרכב, יחד איתי כמובן ואני מבטיח שיהיו עוד מטעמים".

אבי לוזון שנכח במשחק יחד עם גיא לוזון אמר בירידה מתא הכבוד: ״בית״ר הגיעו לשני מצבים והבקיעו שער, אנחנו פראיירים״.

מאמן מכבי פ"ת, ייטב לוזון, דיבר על ההחמצות הרבות של קבוצתו: "היינו בתקופה טובה, פתחנו מצויין, שלטנו במשחק, היינו טובים. אנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו להחמיץ כל כך הרבה מצבים, אבל אין לי טענות לשחקנים. ברגע שאתה לא מבקיע, אתה חשוף לקבל בצד השני".

לוזון המשיך: "אנחנו עדיין במצב קשה, זה ברור שבקצב הזה נתמודד עד הסוף, אבל אנחנו מוכנים וערוכים לכך. יש לנו משחק קשה בשבת, נקווה להחזיר את הנקודות. אין כרגע שום דבר בנוגע לחיזוק. השחקנים האלה צריכים לעשות את העבודה ולהוציא את הקבוצה מהבוץ. אם יהיה משהו קונקרטי, נביא. קובי רפואה החליט להצטרף עכשיו לצוות, זה שיקול שלו".




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
נגןדנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
דנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
נגןהשוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
השוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה דנית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
גביע העולם למועדונים 25
מונדיאליטו
יורו עד 21כדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
ישראלים במכללות
נבחרת ישראלכדורסל עולמי חדשות
יורובאסקט 2025
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */