מערכת ONE
|

גאסול. רוצה לתרום לפיליפינים (GettyImages)
ללא קשר איזו קבוצה אתם אוהדים ב-NBA, מחר (שישי) במשחקה של לוס אנג'לס לייקרס מול גולדן סטייט ווריורס, כולנו צריכים להיות אוהדים של פאו גאסול.
הסנטר הספרדי של הלייקרס הבטיח כי יתרום 1,000 דולר על כל נקודה שיקלע לנפגעי טייפון האיין שבפיליפינים.
גאסול דיבר על המאמצים לעזור לנפגעי הטייפון: "ילדים סובלים מאוד בפיליפינים, הסופה החזקה של השנה הכתה באיזור וזרעה אסון בכל האיזור. הילדים האלו צריכים מקלט, מזון ותרופות באופן דחוף".
גאסול המשיך: "אני עוזר ליוניצף לאסוף כסף למאמציהם באיזור ואתרום 1,000 דולר על כל נקודה שאקלע מול גולדן סטייט ביום שישי. כל מי שרוצה להצטרף אלי מוזמן לתרום".
בהמשך לפעולה המרגשת של גאסול גם ה-NBA הודיעה שתתרום כ-250 אלף דולרים למאמצים באיזור וגם אלופת ה-NBA, מיאמי היט, הודיעה שתתרום לפחות מיליון דולר לקרן הנפגעים.
 |
| פאו גאסול. כסף על כל נקודה (רויטרס) |
|
| |