יום שישי, 13.03.2026 שעה 21:40

גרינברג: לא פוסל לשלב את ליאור עם כדיר ודאנקן

מאמן י-ם התייחס לפורוורד אחרי ה-74:81 על גלבוע: "תוספת נהדרת". על המשחק: "אין דבר קל בכדורסל המקצועני". הלפרין: "ליאור ייקלט". צפו בתקציר

|
שחקני י-ם מרוצים (חגי ניזרי)
שחקני י-ם מרוצים (חגי ניזרי)

הפועל ירושלים הוכיחה הרבה אופי הערב (ראשון) כאשר גברה 74:81 על הפועל גלבוע/גליל. החבורה מהבירה עם ליאור אליהו על הספסל, הצליחה להשיג ניצחון רביעי העונה למרות שלא שיחקה טוב במרבית שלבי המשחק.

בראד גרינברג שיכול להיות מרוצה אחרי ניצחון במשחק קשה אמר: "שיחקנו שני רבעים טובים הגנתית, השני והרביעי. הבחורים היו יעילים ועשו עבודה טובה. ההגנה ברבע הרביעי ניצחה את המשחק. אין דבר קל בכדורסל מקצועני".

על הרכש החדש אמר המאמן: "ליאור הוא תוספת נהדרת לקבוצה. הוא שחקן אינטליגנט ויעיל. אני לא פוסל אפשרות שהוא אלישי כדיר וג'וש דאנקן ישחקו ביחד בחמישייה". 

יותם הלפרין שרשם חצי ראשון טוב ולאחריו נחלש מעט אמר: "לא שיחקנו טוב. לא פשוט לשחק 40 דקות נגד איזורית אבל חשוב שניצחנו". לגבי ליאור אליהו אמר הלפרין: "אני לא חושב שאני צריך לספר על ליאור. הוא תוספת נהדרת גם כחבר וגם כשחקן. אני מאמין שהוא ייכנס לקצב תוך כמה ימים וייקלט במערכת בצורה נהדר".

צפו: הפועל י-ם עם ניצחון חשוב

בצד הפחות מרוצה היה ניתן למצוא את שרון דרוקר שראה את הנצחון חומק לו בדקות האחרונות: "רצינו להשלים ניצחון ולהפוך את זה לשבוע חלומי. שיחקנו עם הרבה בחורים צעירים, אולי הכי צעירים בליגה. הם מקבלים פה הזדמנות ועושים עבודה טובה. אמרתי לשחקנים שאני מרוצה ממהשקעה וההקרבה. הפסדנו את המשחק בכמה טעויות בסוף ובכמה עבירות של ביצענו. נלמד מזה ונתקדם הלאה".

"כל ניצחון ביתי חשוב עבורנו"




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */