יום ראשון, 07.12.2025 שעה 07:44

עימות בין רמה"ש למנהלת במסיבת העיתונאים

באירוע השקת עונת ליגת הנשים בכדורסל נרשמו חילופי דברים בין יו"ר המנהלת, איריס שטרק, לאורנה אוסטפלד ("לא היה צריך לקרות בפורום הזה")

|
מסע
מסע"ת נשים (שי לוי)

מנהלת ליגת הנשים השיקה היום (שישי) את הליגה במסיבת עיתונאים, אלא שאת ההצגה גנב העימות בין רמת השרון לבין המנהלת. במהלך דבריה של היו"ר, איריס שטרק, היא החליטה לגנות את העובדה שרמת השרון לא הגיעה לחצי גמר גביע ווינר, אורנה אוסטפלד התפרצה לדבריה וכשקיבלה את רשות הדיבור החליטה גם להגיב לדברים.  

בתחילת דבריה אמרה שטרק: "היעד הוא לעורר עניין בקרב קהלים נוספים, הוצאנו לדרך את חוג האוהדים. אי התייצבות רמה"ש למשחק ליגה היא לא מקובלת". באותו הרגע התפרצה אוסטפלד לדברי שטרק ואמרה: "זה לא משחק ליגה". שטרק המשיכה: "אנחנו ננקוט בכל דרך נגד הפעולה החמורה הזאת, אני מקווה שהדבר לא ישנה וכל השאר ימשך כפי שהיה".

מעבר לכך הציגו במנהלת תוכנית להקמת חוגי אוהדים מעבר לא הציגה שטרק שום חידושים בתור יושב ראש המנהלת, בטח שלא בפן הכספי, כאשר מלבד הטוטו ווינר לא גוייס שום ספונסר לליגה (למנהלת תקציב של 1.5 מיליון ש"ח לחלק לכל הקבוצות, ובנוסף מאה אלף ש"ח ממפעל הפיס לכל הקבוצות על פעילויות תרומה לקהילה). 

אורנה אוסטפלד המשיכה בביקורת: "כשמגנים מישהו הייתי מצפה שלא תעשי את זה בפורום הזה בטח כשלמי שאת מתקיפה אין זכות דיבור. מה שרמת השרון עשתה אף אחד לא ייקח ממנה, כשאת מגנה את צריכה לגנות את שני הצדדים. בפן המקצועי הוסיפה אוסטפלד: "החזרנו את מירב דורי ושני לוי למועדון, הקבוצה הזאת תלך רחוק ואני מקווה שהקבוצה בליגה תהיה מאוד תחרותית".

שטרק: לעורר עניין בקרב קהל נוסף

ענבר: "רוצים להגיע הכי רחוק", אפשטיין: "הסוף יהיה עצוב"
מאמן האלופה אליצור רמלה, עדן ענבר: "מאוד מוקדם לדבר, זה לא המקום להצהיר הצהרות, המטרות שלנו כמו כל שנה וזה להגיע הכי רחוק שאפשר". מאמן מ.ס אשדוד אלי רבי: "לא אימנתי כמעט 3 שנים והרגשתי שזה חסר לי". מאמנת הפועל ראשון לציון, שירה העליון: "שחקניות צעירות בוחרות את האופציה היותר קלה והולכות לליגה הלאומית, הפועל ראשון זה מקום שנותן במה לשחקניות הצעירות, הייתי רוצה לראות עוד שחקניות שיבואו לידי ביטוי. נרצה לתת לישראליות במה, ביטחון ואת האופציה לעשות משהו בכדורסל הישראלי".

אפשטיין וענבר (שי לוי)
אפשטיין וענבר (שי לוי)
 

קפטנית מ.ס אשדוד, שירן צעירי: "יש ביני לבין אלי רבי שילוב מצויין, אנחנו מאוד מבינים אחד את השני. התחלנו השנה ברגל ימין ואנחנו רוצות ללכת על כל התארים". קרין אגסי מבנות הרצליה אמרה: "מהרגע שידעתי שהרצליה בליגת העל, לא היה לי ספק שאני אחתום שם. להיות הקפטנית במועדון זה אחד הדברים המרגשים שקרו לי בקריירה.

שטרק (שי לוי)
שטרק (שי לוי)
 

מיכל אפשטיין, שהצהירה שתפרוש בסוף העונה: "ברמה האישית בשבילי זאת הולכת להיות שנה מורכבת, הסוף סביר להניח יהיה עצוב, אני אנסה לא לתת לזה להשפיע על כל הכוונות המקצועיות שיש לקבוצה". מירב דורי מרמת השרון הוסיפה: "רמת השרון זה בית בשבילי, היו לי שנים טובות, ביום שני יש לנו משחק ורוד ואני מקווה שיגיע קהל לראות אותנו". 




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
נגןדנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
דנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
נגןהשוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
השוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה דנית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
גביע העולם למועדונים 25
מונדיאליטו
יורו עד 21כדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
ישראלים במכללות
נבחרת ישראלכדורסל עולמי חדשות
יורובאסקט 2025
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */