יום שני, 05.01.2026 שעה 21:57
ליגת העל Winner 25-26
4116-4317הפועל ב"ש1
3919-4017בית"ר ירושלים2
3319-3617מכבי ת"א3
2820-3017הפועל ת"א4
2516-3116מכבי חיפה5
2327-2917הפועל פ"ת6
2324-2117בני סכנין7
2338-2917מכבי נתניה8
2134-2217עירוני טבריה9
1826-2216הפועל חיפה10
1834-2217מ.ס אשדוד11
1329-1917עירוני ק"ש12
1128-1517הפועל ירושלים13
744-1517מכבי בני ריינה14

גולן: ההתבטאויות של פרדה פגעו בי באופן אישי

קפטן מכבי פ"ת לא אהב את התנהגות הקשר שחזר להתאמן. על הנקודה הראשונה ב-1:1 מול עכו: "היינו עדיפים, אבל צריך להתחיל מאיפשהו". צפו בתקציר

|
עומר גולן. מרוצה מהנקודה הראשונה (משה חרמון)
עומר גולן. מרוצה מהנקודה הראשונה (משה חרמון)

מכבי פתח תקווה, השיגה אתמול (שבת) נקודה ראשונה בליגת העל לאחר ה-1:1 מול הפועל עכו באצטדיון המושבה.

לאחר שלושה הפסדים, המלאבסים הצילחו להיראות טוב יותר ושלטו ברוב חלקי המשחק, אך ספגו גול בדקה ה-53 משער של גיא דיין. נקודת האור במשחק הייתה היכולת הטובה שהציג הרכש החדש, אלרואי כהן שנכנס בדקה ה-60 לדקות הראשונות במדי מכבי פתח תקווה וכעבור שניות ספורות, הגיע השינוי והקבוצה השיגה את  השוויון משער של פדרו גלבאן. בקבוצה מעודדים מהשיפור ביכולת ומסתכלים קדימה לעבר המשחק הבא מול בני יהודה בבלומפילד.

קפטן הקבוצה, עומר גולן התייחס לנקודה הראשונה: “היינו עדיפים לאורך כל המשחק, ואם לא היו מוציאים לנו את הרצג עקב הדימום, לא היינו מקבלים את הגול הזה. אני שמח שהצלחנו לחזור מפיגור לשיוויון ובסוף המשחק כמעט שהפכנו ואת התוצאה. הצלחנו להשיג את הנקודה ראשונה, צריך להתחיל מאיפשהו. אנחנו מסתכלים קדימה לעבר מה שיהיה ולא חושבים על מה שהיה".

"זו ליגה מאוד ארוכה, הרבה דברים יכולים להשתנות והכל עוד יכול להתהפך. צריך להאמין בקו שאנו בונים, יש לנו קבוצה טובה מאוד רק שחסר דבק. אתמול זה נראנו הרבה יותר טוב. אני חושב שאם מסתכלים מהמשחק הראשון עד היום, אנחנו במגמת שיפור ואם היא לא תיעצר, נתקדם ונעשה תוצאות טובות יותר. הוסיף החלוץ.

צפו בעכו ובמכבי פ''ת נפרדות בתיקו

"קודם כל אנחנו צריכים להמשיך לעבוד קשה ולהתאמן טוב. אני בטוח שנראה קלטות ונדע לתקן את הדברים הפחות טובים. לא חושבים ומדברים יותר מידי, פשוט לבוא ולעשות את מה שצריך בתקווה להגיע ולנצח במשחק הבא". סיכם גולן.

על היחסים עם דני פרדה שחזר להתאמן בקבוצה אמר גולן: “דני רצה לעבור קבוצה והוא בדרך פגע בכמה אנשים שלא היו קשורים. שביקרתי את ההתנהגות שלו, אני לא יצאתי עליו באופן אישי, אלא על ההתבטאויות שהיו לו כלפי מכבי פ"ת שלא היו במקום לדעתי. אכפת לי מהקבוצה, אני חלק ממשפחת מכבי פ"ת וזה פגע בי באופן אישי. אני חושב שדני מצטער על מה שהיה, בנינו אין שום דבר רע , אנחנו חברים לקבוצה וזה לא פגע ביחסים".

דני פרדה (יניב גונן)
דני פרדה. מצטער על ההתבטאויות נגד פ"ת? (יניב גונן)
 

 




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
/* LAST / NEXT ROUNDs */