יום שבת, 27.12.2025 שעה 00:29

ברזל: לוזון לעולם לא יחתום על מסמך הרפורמה

הטוטו מצפה מהיו"ר לחתום על מסמך בו יתחייב לסיים את כהונתו, אחרת לא יהיה הסכם שיווק. ראש מערך ההסברה ל-102FM: "ההסכם כלכלי"

|
אבי לוזון.
אבי לוזון. "לא יחתום על המסמך" (משה חרמון)

בפגישה שהתקיימה בין נציגי ההתאחדות לכדורגל לבין ראשי מועצת ההימורים נותרו מחלוקות קטנות מאוד לגבי סעיפים בהסכם השיווק הנרקם בין הצדדים.

הצדדים קבעו לסגור עד לחג הסוכות את המחלוקות הקטנות, כאשר לאחר הפגישה היועצים המשפטיים החלו לנסח את הסכם המסגרת בין הצדדים. ב-3 באוקטובר דירקטוריון מועצת ההימורים אמור להתכנס כדי לאשר את ההסכם, ועד אז המטרה שיהיה הסכם סגור.

משרד הספורט והטוטו מתנים את החתימה על הסכם השיווק בחתימה על הסכם הרפורמה, שאמור להוביל לסיום כהונתו של אבי לוזון כיו"ר ההתאחדות לכדורגל. את ההסכם הזה אמור משרד הספורט לסגור מול ההתאחדות לכדורגל.

ראש מערך ההסברה בהתאחדות לכדורגל, שלומי ברזל, אמר בתוכנית הספורט של ישראל בשיתוף ONE: "אין דרמה כל כך גדולה. הדיון נקבע ל-7 באוקטובר. הכסף עליו מדובר לא נלקח בחשבון לעונה הקרובה ולכן אין פה בעיה מהותית".

"אנחנו חשבנו שיש כאן הזדמנות עסקית טובה. הייתה פגישה הבוקר והייתה התקדמות בין הצדדים. ההסכם כרגע הוא אך ורק בהיבט הכלכלי. אבי לוזון לעולם לא יחתום על המכתב".




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
נגןערן זהבי מבקר בבית של מאור בוזגלו
מישהו מתרגש: זהבי מבקר את בוזגלו בבית
/* LAST / NEXT ROUNDs */