יום שישי, 26.12.2025 שעה 14:10

רשמית: אוסקר פיסטוריוס הואשם ברצח חברתו

האצן האולימפי עמד בעיניים דומעות בזמן ששמע את טענות התביעה נגדו. המשפט ייערך במארס ואם יורשע, הוא עשוי להיכנס לפחות ל-25 שנים לכלא

|
פיסטוריוס מתפלל עם משפחתו לפני השימוע (רויטרס)
פיסטוריוס מתפלל עם משפחתו לפני השימוע (רויטרס)

האצן האולימפי, אוסקר פיסטוריוס הואשם היום (שני) רשמית ברצח חברתו לשעבר, ריבה סטינקמפ. לפני שהתחיל השימוע, פיסטוריוס עמד עם דמעות בעיניו והחזיק ידיים יחד עם אחיו קארל ואחותו איימי.

כזכור, האצן בן ה-26 ירה בחברתו בת ה-29 ביום האהבה, ב-14 בפברואר 2013, בביתו שבדרום אפריקה מכיוון שחשב שהיא פורצת.

פיסטוריוס ממשיך לטעון לחפותו ואומר שעשה רק מכיוון שחשב שסטינקמפ חודרת לביתו. התובע טען שעדיין אין זו סיבה מספיקה לירות ולהרוג בן אדם ושפיסטוריוס צריך להיות מואשם ברצח.

בנוסף, התובע חשף עדים, שטוענים ששמעו אישה צורחת ומיד אחר כך יריות אקדח. הוא גם הציג רשימה של 107 עדים, ביניהם חברותיו לשעבר של 'הבלייד ראנר', אחיו ואחותו וחברים משותפים של הזוג.

השופט קיבל את טענות התביעה וקבע את תחילת משפטו של פיסטוריוס ל-3 במארס 2014. אם יורשע, הוא יעמוד בפני עונש מינימלי של 25 שנה בכלא.

אוסקר פיסטוריוס, ריבה סטינקאמפ (רויטרס)
פיסטוריוס עם סטינקמפ. חשב שהיא פורצת לביתו (רויטרס)
 

אוסקר פיסטוריוס (רויטרס)
פיסטוריוס. ממשיך לטעון לחפותו (רויטרס)
 



טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
נגןערן זהבי מבקר בבית של מאור בוזגלו
מישהו מתרגש: זהבי מבקר את בוזגלו בבית
/* LAST / NEXT ROUNDs */