יום ראשון, 07.12.2025 שעה 10:25
ליגת העל Winner 25-26
2912-3112הפועל ב"ש1
2713-2912מכבי ת"א2
2615-3212בית"ר ירושלים3
2116-2413הפועל ת"א4
1914-2213מכבי חיפה5
1926-2412מכבי נתניה6
1723-2112מ.ס אשדוד7
1517-1413בני סכנין8
1323-1713הפועל פ"ת9
1330-1312עירוני טבריה10
1220-1612הפועל חיפה11
1218-1413עירוני ק"ש12
719-1012הפועל ירושלים13
531-1013מכבי בני ריינה14

ברקת: בעל תפקיד לא יכול להיות בניגוד עניינים

בעלי ב"ש שוברת שתיקה: "העמדה שלי לגבי יישום ועדות זליכה וכהן לא השתנתה. לוזון עשה דברים טובים לכדורגל, יש הזדמנות להחזיר את אמון הציבור"

|
אלונה ברקת. העמדה לא השתנה (יניב גונן)
אלונה ברקת. העמדה לא השתנה (יניב גונן)

הבעלים של הפועל באר שבע אלונה ברקת לא חתמה בשבוע שעבר על המכתב ששלחה ההתאחדות לכדורגל לטוטו ובו נכתב כי בהיעדר ההסכם בין מועצת ההימורים להתאחדות לא ניתן יהיה להשתמש בשמן של קבוצות ליגת העל בטופס הטוטו.

ברקת עצמה נפגשה עם יו"ר ההתאחדות אבי לוזון ואמרה ל-ONE בהתייחס לפגישה: "ביקשו שאני אגיע לפגישה וכיבדתי כי ביקשו מכל הקבוצות לחתום על טופס ייפוי כוח והסברתי להם שנושא עניין ייפוי הכוח צריך לעבור לטיפול המנהלת וכמו כן שאני לא בעד לטפס על עץ עוד יותר גבוה מול הטוטו אלא בעד לנסות להגיע להסכם".

ברקת המשיכה: "אמרתי ליו"ר ההתאחדות שיש לי הערכה למה שהוא עשה והייתה שיחה באווירה מאוד נעימה אבל העמדות שלי לא השתנו כי קיים עניין עקרוני שבעל תפקיד לא יכול להיות בניגוד עניינים בשום מקום שיש לציבור עניין בו".

בהתייחס לשאלה אם אבי לוזון צריך להמשיך לשמש כיו"ר ההתאחדות אמרה ברקת: "אני לא נכנסת לגופו של אדם אלא לגופו של עקרון כי אני חושבת שגם יעקב שחר שאין עוררין לגבי תרומתו לכדורגל הישראלי לא יוכל לשאת תפקיד בהתאחדות. כך אומרות הוועדות ובצדק. יחד עם זאת, יו"ר ההתאחדות עשה רבות למען הכדורגל והוא שגריר טוב ונאמן לכדורגל הישראלי בחו"ל. אני בטוחה שטובת הכדורגל נמצאת בראש מעיניו".

"אני מנסה לראות תמיד כיצד עושים דברים לטובת הכדורגל הישראלי. אני בטוחה שכל מי שהכדורגל הישראלי חשוב לו צריך ליישם את מסקנות שתי הוועדות ואין ספק שאנשי הכדורגל רוצים ליישם את מסקנות הועדה גם בשביל שיפור התדמית של הכדורגל".

דוד צור, ירון זליכה, דודי כהן (משה חרמון)
ירון זליכה ודודי כהן. מסקנות ברורות (משה חרמון)
 

בהתייחס להקמת המנהלת אמרה הבעלים מהדרום: "גם אם זה ייקח עוד כמה זמן אני רוצה לקוות שבסופו של דבר האנשים המובילים יקבלו את ההחלטות הנכונות לטובת הכדורגל הישראלי ואני רוצה להאמין שבסופו של דבר המנהלת תקום בחודשיים שלושה הקרובים כי עובדים על התקנון".

"אני חושבת שיש לכולנו פה הזדמנות להחזיר את אמון הציבור לכדורגל הישראלי, את המוני האוהדים למגרשים, את הספונסרים ואת אנשי העסקים שיתרמו לקהילה. הוועדות סללו לנו את הדרך ואנחנו צריכים לבצע את השינויים למען הכדורגל ללא קשר להסדר כזה או אחר עם הטוטו. אנחנו מאמינים שיו"ר ההתאחדות וקברניטי הענף ימצאו את הדרך ויקבלו את ההחלטות הנכונות לטובת הכדורגל הישראלי".




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
נגןדנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
דנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
נגןהשוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
השוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה דנית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
גביע העולם למועדונים 25
מונדיאליטו
יורו עד 21כדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
ישראלים במכללות
נבחרת ישראלכדורסל עולמי חדשות
יורובאסקט 2025
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */