יום חמישי, 18.12.2025 שעה 01:52
ליגת העל Winner 25-26
3512-3414הפועל ב"ש1
3017-3514בית"ר ירושלים2
2816-3114מכבי ת"א3
2214-2614מכבי חיפה4
2218-2614הפועל ת"א5
2231-2814מכבי נתניה6
1826-2214מ.ס אשדוד7
1719-1614בני סכנין8
1524-2114הפועל חיפה9
1425-1914הפועל פ"ת10
1433-1414עירוני טבריה11
1320-1614עירוני ק"ש12
1120-1314הפועל ירושלים13
436-1014מכבי בני ריינה14

אבו זייד הוצע לרמה"ש, עשוי לעבור בהשאלה

קשר מכבי ת"א, שמעברו לסכנין לא יצא לפועל בשל פער כספי, עשוי לעבור לקבוצה ממורשה, שכבר קלטה שני צהובים הקיץ. דאבור עדיין שוקל לעזוב

|
אבו זייד. יגיע לרמה
אבו זייד. יגיע לרמה"ש? (יוסי ציפקיס)

קשר מכבי תל אביב, חסן אבו זייד, הוצע היום (שבת) להפועל ניר רמת השרון ועשוי לעבור לקבוצה בהשאלה ללא תמורה. השחקן שמעברו לבני סכנין לא יצא לפועל בשל פערים כספיים, חזר להתאמן עם הצהובים, שבמקביל המשיכו לחפש לו מועדון.

רמת השרון, שעברה מסע חיזוק מרשים במהלך הקיץ, קלטה במהלכו כבר שני שחקנים של מכבי. הראשון הוא בן בן יאיר הצעיר שעבר בהשאלה והשני הוא הבלם הוותיק, אבי סטרול, שסיים חוזה בשורות האלופה.

גורמים בקבוצה ממורשה סיפרו כי כרגע העניין בבדיקה מבחינת עלויות החוזה של השחקן ולאחר שכל הדברים יובהרו, אם הוא אכן יעמוד במסגרת התקציב, הם יתקדמו בכיוונו.

אם מעברו של אבו זייד אכן ייצא לפועל, יהיה זה צעד ראשון מבחינת הצוות המקצועי של מכבי, שמנסה לדלל את חוליית הקישור לאחר הצטרפותו של ניקולה מיטרוביץ'.

האלופה סובלת מ"פקק" בעמדה הזאת כאשר כרגע אם מוציאים את אבו זייד מהתמונה היא כוללת את גל אלברמן, מהראן ראדי, מיטרוביץ', מושיקו לוגסי, דן איינבינדר וגם את שרן ייני שיכול לשחק בעמדה הזאת.

אולי הפעם? צפו במשחק נגד באזל

בגזרת מונס דאבור עדיין אין התפתחות שכן החלוץ טרם ביקש לעזוב את הקבוצה. בסביבתו של השחקן לוחצים עליו להמשיך ולחכות להזדמנות שלו אולם השחקן עצמו מאוכזב מאוד מכך שלא היה בסגל בשני המפגשים מול פ.צ. באזל ונוטה לבקש לעבור.

מונס דאבור. מאוכז ממעמדו בקבוצה  (יניב גונן)
מונס דאבור. מאוכז ממעמדו בקבוצה (יניב גונן)
 

בתוך כך, הקבוצה קיימה היום אימון ללא שחקני הנבחרת הצעירה, ברק לוי ודור מיכה. הקשר עומרי אלטמן, שיתגייס מחר לצה"ל, נטל חלק באימון, בו לא התאמנו ערן זהבי, טל בן חיים וראדה פריצה בעקבות פציעות. אגב, זהבי, שהיה אמור לצאת עם נבחרת ישראל למשחק ידידות באוקראינה, נבדק על ידי רופא הנבחרת מרק רוסנובסקי ואובחן כסובל ממתיחה בשריר ועל כן הוא שוחרר מסגל הנבחרת.

במהלך האימון נערך 'ביפ טסט' אותו סיים דווקא אבו זייד במקום הראשון. ביום שלישי בשעה 18:30 תקיים הקבוצה משחק אימון מול רמה״ש, אשר יהיה סגור לקהל ולתקשורת.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */