יום רביעי, 24.12.2025 שעה 07:25

גולן פולק זכה במדליית ארד בגראנד פרי במונגוליה

הג'ודקא הישראלי ניצח בחצי הגמר במשקל עד 66 ק"ג את רחמוטלייב האוזבקי. ארשנסקי סיים שביעי עד 60 ק"ג, גם שגיא מוקי סיים שביעי במשקל עד 73 ק"ג

|
פולק. הרבה כבוד לישראל (חגי ניזרי)
פולק. הרבה כבוד לישראל (חגי ניזרי)

גולן פולק זכה היום (שבת) במדליית הארד בג'ודו בקטגוריית המשקל של עד 66 ק"ג. הג'ודקא הישראלי ניצח בסיבובים המוקדמים של הגראנד פרי במונגוליה יריבים מסין וקזחסטן, ועלה לחצי הגמר שם פגש את מדליסט הארד מלונדון, ג'ון-הו צ'ו הדרום קוריאני.

במהלך הקרב פולק הפסיד בעקבות שתי פסילות ומשם התמודד על מדליית הארד כשפגש את האוזבקי, ריפעת רחמוטלייב. פולק ניצח את הקרב לאחר שביצע יוקו והוביל בסיום בנקודות.

הישראלי זכה במדליה רביעית מתחילת השנה, לאחר שכבר זכה במדליית ארד בגראנד פרי דיסלדורף, מדליית כסף בגראנד פרי סמסון ומדליית ארד בטורניר המאסטרס בטיומן.

גם טומי ארשנסקי המתמודד בקטגורייה עד 60 ק"ג, עלה על המשטח היום, אך סיים במקום השביעי לאחר הפסדים ליריבים ממונגוליה ואוזבקיסטן. שגיא מוקי (עד 73 ק"ג) הפסיד ברבע גמר ליריב מאיחוד האמירויות וסיים במקום השביעי.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןערן זהבי מבקר בבית של מאור בוזגלו
מישהו מתרגש: זהבי מבקר את בוזגלו בבית
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
נגןלאמין ימאל פתח יוטיוב ושיתף סרטון מהבית
לאמין ימאל פתח יוטיוב ושיתף סרטון מהבית
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
/* LAST / NEXT ROUNDs */