יום שבת, 06.12.2025 שעה 21:25
ליגת העל Winner 25-26
2912-3112הפועל ב"ש1
2713-2912מכבי ת"א2
2615-3212בית"ר ירושלים3
2116-2413הפועל ת"א4
1926-2412מכבי נתניה5
1723-2112מ.ס אשדוד6
1614-2112מכבי חיפה7
1417-1412בני סכנין8
1323-1713הפועל פ"ת9
1330-1312עירוני טבריה10
1217-1412עירוני ק"ש11
1220-1612הפועל חיפה12
719-1012הפועל ירושלים13
431-1012מכבי בני ריינה14

ברקת עדיין מחכה לגאידמק, החתימה תידחה לחמישי?

ראש העיר עדיין לא קיבל תשובה מבעלי בית"ר ירושלים. בינתיים, טביב רוצה להשאיר את ריקן, מויאל ובן שושן. בעמותה מבהירים: "לא נכשיל את המהלך"

|
ארקדי גאידמק לצידו של ניר ברקת (גיא בן זיו)
ארקדי גאידמק לצידו של ניר ברקת (גיא בן זיו)

בבית"ר ירושלים מחכים לתשובה מראש העיר לקיום מסיבת העיתונאים שבה ייחתם הסכם הרכישה של אלי טביב מידיו של ארקדי גאידמק. ברקת שממתין לתשובה מארקדי האם הוא מעוניין להגיע למעמד החתימה, כפי שפורסם לראשונה ב-ONE, עדיין לא רוצה לקבוע את המועד הרשמי של החתימה מבלי ששמע מגאידמק ולכן ייתכן כי החתימה החגיגית תדחה ליום חמישי.

"מנסים להשיג את ארקדי כדי לקבוע את מועד החתימה", אמר גורם בבית"ר והוסיף: "יכול להיות שבבוקר ארקדי ישוחח עם ברקת ולפי התשובה שלו נדע מתי תתקיים החתימה, או ברביעי בערב או בכלל ביום חמישי".

בסביבתו של טביב לא מתרגשים מהקולות מכיוון הפועל תל אביב ואומרים כי לא תהיה השפעה על ההסכם של טביב לרכישת בית"ר. יש לזכור רק דבר אחד, ההסכם בין טביב לארקדי מותנה בתשלום המשכורות ע"י גאידמק. גורמים בירושלים אומרים כי אם ארקדי לא ישלם את המשכורות בתוך 10 ימים, ההסכם יבוטל אך גם פה צפוי להתערב ראש העיר שיעשה מאמץ להרים תרומה ממנה ישלמו את המשוכרות והעיסקה תצא לפועל.

נציגי עמותת האוהדים ייפגשו עם טביב על מנת לסגור את החוזה שנחתם בין העמותה לגאידמק. לפי נציגי העמותה, טביב מעוניין להמשיך את הקשר איתם גם בעונה הבאה. חברי עמותת האוהדים צריכים להעביר בכתב לטביב כי הם מוותרים על החזר הכסף שהועבר לבית"ר בסך 1.9 מיליון ש"ח. "לא נכשיל את המהלך. למזלנו הכנסנו את הסעיף שבו אנחנו יכולים להביא כל בעל בית מבלי לשלם כסף לארקדי וזה מה שבין היתר איפשר את הגעתו של טביב כי אחרת ארקדי יכול היה לומר שהוא לא מוכר את הקבוצה ומשאיר אותה בידיו כבת ערובה. אנחנו שמחים שטביב יהיה בעל הבית החדש של בית"ר", אמר גורם בעמותת האוהדים.

גם השחקנים ממתינים לחתימה הרשמית על מנת לראות מה יעלה בגורלם. אלי טביב שעדיין לא מינה מאמן מעוניין בכל מקרה להשאיר את אבי ריקן, עמית בן שושן וקובי מויאל במועדון אך הדבר יהיה תלוי בגובה החוזה שיציע להם. ע"פ גורמים בבית"ר, מויאל וריקן עדיין לא נשארים כל כך מהר בבית"ר למרות רכישת המועדון ע"י טביב. 




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
נגןדנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
דנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
נגןהשוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
השוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה דנית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
גביע העולם למועדונים 25
מונדיאליטו
יורו עד 21כדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
ישראלים במכללות
נבחרת ישראלכדורסל עולמי חדשות
יורובאסקט 2025
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */