יום שבת, 06.12.2025 שעה 21:50

שחקנים בכו, בנאדו: הרבה היו מתחת לרמתם

בחיפה לא עיכלו את ה-2:1 לק"ש. המאמן כעס על שיימן: "לא היה צריך לקרות". בוקולי: "עשינו דברים מדהימים השנה". דגני: "כואב לכולנו". צפו בתקציר

|
קינן מתקשה להשלים עם ההדחה (חגי ניזרי)
קינן מתקשה להשלים עם ההדחה (חגי ניזרי)

הלם במכבי חיפה לאחר ההדחה הערב (רביעי) מחצי גמר גביע המדינה בעקבות ההפסד 2:1 להפועל קריית שמונה. בסיום השחקנים התקשו לעכל את אשר התרחש ואת הפספוס הגדול שמסיים להם את העונה בלי שום תואר, וחלקם אף בכו על כר הדשא.

המאמן, אריק בנאדו, אמר בסיום: "הרבה שחקנים היו מתחת לרמה שלהם היום, אין לי טענות למחוייבות, לרצון ולהשקעה, אבל אנחנו ביום כזה לא איכותי מבחינת כדורגל, חבל לי ואני מצטער. אין לי טענות לגישה, רצינו מאוד, השקענו, לא היינו מספיק איכותיים וק"ש הייתה עדיפה עלינו. אני מצטער בשביל הקהל שצריך לחזור לחיפה מאוכזב". 

על פציעתו של שמואל שיימן אמר: "כשירדנו במנהרה הבנתי שהוא הרגיש משהו בחימום, חמש דקות אחרי זה הוא לא יכל לשחק. לעשות חילוף בדקה כזו במשחק כזה חשוב, זה לא משהו שתיכננתי, ברור שזה היה צריך להימנע".

כשנשאל האם שחקנים צעירים כמו ג'אבר עטאא ושובל גוזלן יקבלו הזדמנות אמר: "שחקנים שיכולים לתרום לנו ישחקו, יכול להיות גם שחקני נוער, השחקנים שהזכרת הם שחקני סגל לכל דבר, אם אחליט הם יקבלו הזדמנות".

"אמרתי להם שאני מרוצה מהלחימה ומהגישה שלהם, בוא נודה, באמת לא הגיע לנו לנצח, הם גם מרגישים וזה כדורגל וזה יכול לקרות. כולנו היינו בציפיה שזה ייגמר אחרת, מי שלא יודע להפסיד לא יודע לנצח", סיכם.

צפו במהפך של ק"ש ב-1:2 על חיפה

הקשר, גוסטבו בוקולי, המשיך: "ידענו שאנחנו לא במשחק, לא שולטים בו ולא טובים אבל עשינו את כל המאמצים כדי לנסות גם ביום רע לנצח וזה לא קרה. עדיין עשינו דברים מדהימים בעונה הזאת, צריך להמשיך קדימה. זה בעייתי שיש פתאום חמישה שחקנים בחוץ, אתה בונה את ההרכב ובתוך כמה דקות אין לך אותם. עכשיו אנחנו עם הפנים קדימה, אסור לשכוח איפה היינו ואיפה אנחנו עכשיו. כל הכבוד לקהל, כואב הלב שלא עלינו".

בכר: מוקדם מידי כדי לחגוג

המגן, אוראל דגני, סיפר על התחושות לאחר המשחק: "אנחנו מאוכזבים מאוד, רצינו לנצח אבל התפקששו לנו כמה דברים. עד הגול הראשון הייתה עליונות שלנו, הייתה לנו הזדמנות לגמור את המשחק וחבל. אנחנו מאוכזבים בשביל כל הקהל שהגיע לפה ונתן לנו המון כח ופרגון, אנחנו עצובים בשבילם. אני לא יכול לתת תשובות למה השתבש, נסתכל מחר ונדע מה עשינו לא נכון. כולם עם פרצוף נפול, חשבנו שזאת השנה שלנו אחרי כל כך הרבה זמן שלא לקחנו גביע".

בוקולי מאוכזב (חגי ניזרי)
בוקולי מאוכזב (חגי ניזרי)
 
יניב קטן וחן עזרא המומים (חגי ניזרי)
יניב קטן וחן עזרא המומים (חגי ניזרי)
 
שחקני מכבי חיפה מאוכזבים (חגי ניזרי)
שחקני מכבי חיפה מאוכזבים (חגי ניזרי)
 
בנאדו מאוכזב (חגי ניזרי)
בנאדו מאוכזב (חגי ניזרי)
 

 




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
נגןדנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
דנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
נגןהשוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
השוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה דנית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
גביע העולם למועדונים 25
מונדיאליטו
יורו עד 21כדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
ישראלים במכללות
נבחרת ישראלכדורסל עולמי חדשות
יורובאסקט 2025
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */