יום שישי, 26.12.2025 שעה 14:09
ליגת העל Winner 25-26
3515-3415הפועל ב"ש1
3318-3715בית"ר ירושלים2
2917-3215מכבי ת"א3
2519-2915הפועל ת"א4
2332-2915מכבי נתניה5
2216-2715מכבי חיפה6
2019-1915בני סכנין7
1824-2215הפועל חיפה8
1829-2215מ.ס אשדוד9
1726-2315הפועל פ"ת10
1733-1715עירוני טבריה11
1324-1715עירוני ק"ש12
1121-1315הפועל ירושלים13
439-1115מכבי בני ריינה14

פרננדס וקריאף ייעדרו, ברק משה צפוי לפתוח

בית"ר ב-20:20 נגד ב"ש, אלי כהן יחפש פיתרונות בקישור. גאידמק לא ישקיע כל עוד העמותה לא תבטל את הסעיף המאפשר לה להביא רוכש

|
דריו פרננדס. ייעדר מהמשחק (יוסי ציפקיס)
דריו פרננדס. ייעדר מהמשחק (יוסי ציפקיס)

בבית"ר ירושלים רוצים לסיים ב-20:20 את סיפור מאבקי ההישרדות בליגה ויודעים שניצחון על הפועל באר שבע בטדי ישלח את השחקנים להתעסק כבר בעונה הבאה.

לקבוצה בעיה גדולה בנושא הזה מאחר ורשימת השחקנים המסיימים חוזה ארוכה כשהבולטים הם עמית בן שושן, אבי ריקן, קובי מויאל ודריו פרננדס ובבית"ר היו רוצים לראות את כולם ממשיכים בירושלים בעונה הבאה, אך הבעיה היא שחלקם מחוזרים כאשר באבי ריקן מעוניינת מכבי ת"א ובקובי מויאל חושקות גם מכבי ת"א וגם מכבי חיפה.

אם לא די בבעיות ביציעים והעובדה שאוהדים לא מגיעים לתמוך בקבוצה, יצטרך המאמן אלי כהן להסתדר ללא דריו פרננדס המוצהב ואופיר קיראף הפצוע. את מקומם צפויים לתפוס בקישור ברק משה וסטיבן כהן כשעמית בן שושן שוב ישובץ בחוד ההתקפה כשהוא נמצא ביכולת נהדרת אחרי שכבש שלושה שערים בשני המשחקים האחרונים.

שחקני בית"ר מגיעים בביטחון מכיוון שבשני המשחקים מול אשדוד ועכו היה שיפור ביכולתם. "אם ננצח את באר שבע נישאר בליגה ונוכל סוף סוף לשים את העונה הזו מאחורינו", אמר שחקן.

הרכב משוער: אריאל הרוש, אלי דסה, מתן בראשי, דינו שקוברץ, חיים מגרלשווילי, ברק משה, קובי מויאל, סטיבן כהן, אבי ריקן, חן עזריאל, עמית בן שושן.

מגרלשווילי, סטיבן כהן וברק משה. השלושה יפתחו (שי לוי)
מגרלשווילי, סטיבן כהן וברק משה. השלושה יפתחו (שי לוי)
 

דיון דירקטוריון סוער, גאידמק מכין צעדים משפטיים
בנושא אחר. השקט מסרב לחזור לבית"ר לאחר  ישיבת דירקטוריון יחסית סוערת ממנה נעדרו שני נציגי עמותת האוהדים: אליק הראל וליעד ניב בשל אילוצים אישיים. במהלך הישיבה הביעו נציגי גאידמק בפני שמוליק לוי שנכח בישיבה את מורת רוחם מהתנהלות עמותת האוהדים שיוצאת בתקשורת כנגד הבעלים ארקדי גיאדמק.

לטענת אנשיו של גאידמק עמותת האוהדים פוגעת בעתידה של בית"ר כשהיא לא מוכנה לוותר על סעיף המקנה אופציה להביא רוכש ומונעת מארקדי להשקיע בקבוצה, מנגד טוענים בעמותת האוהדים שארקדי עשה את שלו וצריך לפנות את מקומו וכמה שיותר מהר. כל צד הציג את עמדתו ולעיתים הדיון עלה לטונים גבוהים.

אוהדי בית&qout;ר מפגינים מול ביתו של גאידמק (גיא בן זיו)
אוהדי בית"ר מפגינים מול ביתו של גאידמק (גיא בן זיו)
 

אגב, אנשיו של גאידמק הבהירו לחברי ועד עמותת האוהדים כי הם מצפים להתייחסות למכתב שנשלח מטעם הבעלים באמצעות עורך הדין ישראל שלו עד ל-18 באפריל ואם לא יקרה הדבר יחלו בצד של גאידמק בהליך משפטי כדי להתיר את החוזה מול עמותת האוהדים.

השורה התחתונה בישיבת הדירקטוריון היא שהבעלים לא ישקיע בקבוצה כל עוד העמותה לא מוותרת על הסעיף שמקנה לה את הזכות להביא רוכש עד סוף חודש אוגוסט.

במקביל, אחרי ההפגנה ביום חמישי מול ביתו של ארקדי, האוהדים מתכוונים להמשיך במחאה והיעדים הבאים הם בתיהם של ראש העיר ניר ברקת ושל עוזרו גאידמק ישראל גולדשמיט.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
נגןערן זהבי מבקר בבית של מאור בוזגלו
מישהו מתרגש: זהבי מבקר את בוזגלו בבית
/* LAST / NEXT ROUNDs */