יום שישי, 26.12.2025 שעה 21:08
ליגת ווינר סל 25-26
20817-89411הפועל העמק
19805-95110מכבי ת"א
18675-8139הפועל ת"א
17827-82910הפועל חולון
16774-82910הפועל ירושלים
16920-96010בני הרצליה
16872-91010עירוני קריית אתא
14846-82010עירוני רמת גן
14876-83810הפועל ב"ש/דימונה
14923-84911עירוני נס ציונה
13865-80710מכבי ראשל"צ
12864-79810מכבי רעננה
12823-71610הפועל גליל עליון
12958-83111אליצור נתניה

אדלשטיין: צריך לתת תמריץ לקבוצות ולא לשחקנים

מאמן הפועל תל אביב לאחר ה-88:92 על מכבי אשדוד: "ירדנו לא טוב להגנה. קבוצות צריכות לשחק באירופה". גודס: "היה זמן להתחבר". צפו בתקצירים

|
סטיט, קלי וגודס חוגגים (חגי ניזרי)
סטיט, קלי וגודס חוגגים (חגי ניזרי)

אחרי החזרה משביתת השחקנים לא קיבלנו הערב (רביעי) משחק גדול בבית מכבי בראשל"צ, אבל איזה מותחן ענק היה לנו בדקות הסיום. החניכים של ארז אדלשטיין כבר הובילו ב-21 הפרש אבל האשדודים של עופר ברקוביץ' סירבו להרים ידיים וצימקו לנקודה הפרש. גוני יזרעאלי היה יכול להעלות את אשדוד ליתרון, אך זריקה שלו לשלוש יצאה החוצה ומשם האשדודים לא הצליחו לעלות ליתרון.

המאמן ארז אדלשטיין אמר בסיום: "זה פעם שנייה שזה קורה לנו. גם מול חולון זה קרה לנו. צריך לדעת לשחק גם כשאתה מוביל. לא שיחקנו חכם ובעיקר ירדנו לא טוב להגנה. זה קורה בכל הרמות ואני שמח שניצחנו".

אדלשטיין שלא תכנן לדבר על השביתה נתן לבסוף את דעתו בנושא: "בעונה שעברה בתקופה הזו שיחקנו 50 משחקים. פה לקחו את התמריץ של הכסף ונותנים לשחקנים במקום שהמועדונים יקבלו את הכסף וישחקו באירופה. יצא שזה נהיה עונש לשחק באירופה. הלוואי ואנחנו היינו עכשיו באירופה. לזה הילדים שלנו צריכים לקוות ולא יצטרכו לעשות חוקים משונים".

צפו בהפועל ת"א מנצחת וקובעת שיא

אדלשטיין: שמח שהצלחנו לנצח

אנטוני גודס שהציג משחק מצוין עם 26 נקודות אמר בסוף: "היה לנו עוד זמן להתאמן ולי להתחבר כמו שצריך לקבוצה וזה עזר. ידענו שהם יעשו קאמבק ואיבדנו פוקוס. היה חסר לנו הקילר אינסטינקט והקשנו על עצמנו". 

אדלשטיין מתדרך את חניכיו (חגי ניזרי)
אדלשטיין מתדרך את חניכיו (חגי ניזרי)
 

מאמן אשדוד, עופר ברקוביץ' אמר: "לקח לנו זמן להיכנס למשחק. אם הייתי יודע להסביר מה לא עבד הייתי עושה את זה לפני. הכנסנו שחקנים צעירים שנתנו אנרגיות וכמעט הפכנו את התוצאה. מקווה שנדע לקחת את הלקחים מהמשחק הזה".

על דרור חג'ג שהוביל את הקבוצה לקאמבק אמר: "דרור הוא הלב של הקבוצה והמנהיג השקט. משחקים כאלה צריך לנצח ולא לחלק מחמאות בסוף". 

יזרעאלי, חג´ג´ וקולינס חוגגים קאמבק שלא הספיק (חגי ניזרי)
יזרעאלי, חג´ג´ וקולינס חוגגים קאמבק שלא הספיק (חגי ניזרי)
 

דרור חג'ג היה מצוין וסיים עם 16 נקודות שלא עזרו לקבוצה שלו. חג'ג' המאוכזב אמר: "בחצי הראשון הם פשוט ניצחו אותנו במוטיבציה ובגישה שלהם למשחק. עופר אמר לחבר'ה שצריך להחליט אם מתחילים לשחק או לא ולפחות להשוות את האגרסיביות. לא צריך להגיע למצבים של קאמבק כזה. ההבדל בין קבוצה טובה מאוד לטובה זה הסלים וההחלטות בסוף. זה מה שיש לנו. יש פלייאוף תחתון ומי שתרצה באמת, תסיים במקומות 7-8. זו קריאת השכמה טובה בשבילנו".




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
נגןערן זהבי מבקר בבית של מאור בוזגלו
מישהו מתרגש: זהבי מבקר את בוזגלו בבית
/* LAST / NEXT ROUNDs */