יום שבת, 06.12.2025 שעה 23:10
יורו עד 21 25-26
32-31אנגליה1
00-00איטליה2
00-00ספרד3
00-00רומניה4
00-00צרפת5
00-00פורטוגל6
00-00גיאורגיה7
00-00פולין8
00-00סלובקיה9
00-00אוקראינה10
00-00דנמרק11
00-00צ'כיה12
00-00סלובניה13
00-00הולנד14
00-00פינלנד15
03-21גרמניה16

לוזון: הראינו שאפשר לתת פייט נגד מעצמות כדורגל

מאמן הצעירה מרוצה מהרמה ב-2:1 לגרמניה, אך לא מהתוצאה: "מתסכל, היינו שווים תיקו". גולסה: "חסרה רגל מסיימת". מאמן גרמניה: "והבה וגולסה הרשימו"

|
גיא לוזון (יוסי ציפקיס)
גיא לוזון (יוסי ציפקיס)

הנבחרת הצעירה של ישראל ערכה הערב (ראשון) את משחק ההכנה האחרון שלה לקראת אליפות אירופה לנבחרות צעירות שתיערך בחודש יוני בישראל כשאירחה את הנבחרת המקבילה של גרמניה. לצערם של הכחולים-לבנים, כמו במשחק מול הולנד לפני ימים ספורים, המשחק הסתיים בהפסד, באותה תוצאה - 2:1.

הפעם הנבחרת הצעירה נקלעה לפיגור לאחר פנדל מפוקפק שהוענק לגרמנים ע"י השופט הבלגי. אייל גולסה דאג לשוויון עם הירידה למחצית, אבל בדקה ה-92, עמוק בתוך תוספת הזמן, בדומה לנבחרת הבוגרת מול פורטוגל, ספגה הצעירה שער מכריע והפסידה בפעם השנייה בשלושה ימים הפסידה.

מאמן הנבחרת הצעירה, גיא לוזון, אמר בסיום: "זה מתסכל, הרבה יותר ממה שהיה מול נבחרת הולנד. אצל גרמניה כולם שחקני הרכב בבונדסליגה, כוכבי בונדסליגה. החבר'ה שלנו נתנו פייט במשחק שני תוך שלושה ימים, בעוד הם התכוננו רק אלינו. זה מאוד מאכזב ומתסכל, היינו שווים תיקו, היינו יכולים להבקיע במחצית הראשונה וגם בשנייה ולא הלך".

עם זאת, לוזון מרוצה מהיכולת והעמידה מול אחת הנבחרות החזקות באירופה: "מה שחשוב מבחינתי היה לבוא בשני המשחקים האלה נגד מעצמות הכדורגל ולדעת שאנחנו יכולים לתת להם פייט. אני מאוד מעודד לקראת היורו, את הליקויים נתקן. יש הרבה סיבות להיות מעודדים למרות ההפסד. כל שחקן נתן את כל כולו ואין לי טענות, הם נתנו את המקסימום בשני המשחקים, נכון להיום זה לא הספיק אבל נעשה הכל כדי שביורו זה יספיק".

לגבי השיטה של הנבחרת אמר המאמן: "אנחנו לא יכולים להיות דומיננטיים בהחזקת כדור מול גרמניה, איטליה ואנגליה, אנחנו צריכים להיות מאורגנים בהגנה, לצאת למתפרצות ולהיות קטלניים בהתקפה".

גולסה אחרי השער (יוסי ציפקיס)
אייל גולסה מבואס. אפשר להבין אותו (יוסי ציפקיס)
 

מי ששימש כקפטן הנבחרת מול הגרמנים, אייל גולסה, אמר בסיום: "מבאס. זו פעם שנייה שזה קורה לנו, נצטרך להתכונן ולעבוד על הדברים בהם היינו פחות טובים. היה לנו משחק ממש טוב והיו לנו מצבים של 100 אחוז גול שלא ניצלנו. אני מקווה שביורו ננצל אותם ונבוא יותר טובים משבאנו".

על יכולתו האישית ועל כך שזכה למחמאות ממאמני הולנד וגרמניה אמר הקפטן: "מחמיא לי שהמאמנים מחמיאים, אבל אני מבואס בגלל ההפסד. אני מאמין שנבוא טובים ליורו ונעשה תוצאות טובות, אני בטוח שכל מי שראה את המשחק התרשם לטובה. רק חסרה הרגל המסיימת ואני מקווה שביורו נעשה את זה".

המאמן הגרמני ריינר אדריון החמיא לנבחרת ישראל: "ישראל יריבה מאוד חזקה. הם מאורגנים טוב והם עבדו טוב בהתקפה. אנחנו שמחים לנצח. זו הפעם האחרונה שאנו מכינים את הנבחרת ליורו, יש לנו נבחרת טובה". כשנשאל מי הרשימו אותו בנבחרת ישראל אמר המאמן הגרמני: "מספר 10 (גולסה) ומספר 4 (והבה) שיחקו חזק וטוב. יש לכם נבחרת טובה".




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
נגןדנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
דנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
נגןהשוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
השוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה דנית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
גביע העולם למועדונים 25
מונדיאליטו
יורו עד 21כדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
ישראלים במכללות
נבחרת ישראלכדורסל עולמי חדשות
יורובאסקט 2025
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */