יום שלישי, 23.12.2025 שעה 01:54

קורזיץ טיפסה למקום השני, צוברי הדרדר לרביעי

התחזקות הרוח סייעה לשייטת להתקדם בדירוג. המדליסט מבייג'ין ירד שני מקומות למרות יום מוצלח. נמרוד משיח ומעיין דוידוביץ' ממשיכים לדשדש

|
לי קורזיץ. ממשיכה לטפס (לירון לוי)
לי קורזיץ. ממשיכה לטפס (לירון לוי)

יום השיוטים השני באליפות העולם בגלשני RS:X האולימפיים זימן לגולשים רוח חזקה מזו ששררה אתמול, והדבר בא לידי ביטוי כששני הגולשים הגדולים יותר (פיזית), לי קורזיץ ונמרוד משיח, טיפסו בדירוג, לעומת נפילה קלה של שני הבכירים הנוספים, שחר צוברי ומעיין דוידוביץ'.

קורזיץ פתחה עם שיוט מצוין אותו סיימה במקום השני ואילו בשיוט השני היום (הרביעי הכללי) סיימה שלישית וטיפסה למקום השני הכללי עם 21 נק', 8 יותר משרלין פיקו הצרפתייה שמובילה את הצי, ונקודה לפני בראיוני שואו הבריטית.

שחר צוברי, שפתח את היום במקום השני, ירד למקום לרביעי, למרות שני שיוטים טובים אותם סיים במקומות 7 ו-4. המדליסט מבייג'ין מדורג כרגע במקום רביעי הכללי עם 15 נק' חובה, 4 נק' בלבד מהאלוף האולימפי, ההולנדי דוריאן ואן ריסלברג, שמדורג ראשון.

צוברי אמר: "סך הכול ההרגשה טובה, אבל עדיין לא מספקת. אני מרגיש חזק בתחרות, אבל מנגד משלם מחיר כבד על טעויות קטנות".

שחר צוברי. עדיין בצמרת (יניב גונן)
שחר צוברי. עדיין בצמרת (יניב גונן)
 

לעומת זאת, מעיין דוידוביץ' פתחה את היום עם שיוט לא טוב שנגמר במקום ה-26, אולם בשיוט הבא היא כבר השתפרה וסיימה במקום החמישי.

הגולשת מהרצליה ירדה מהמקום השישי למקום ה-11, ומשמעות השיוט השלישי הוא שהיא תוכל להיפטר ממנו אחרי השיוט השישי, אך אין ספק שהיא לא יכולה להרשות לעצמה שיוט דומה נוסף. דוידוביץ' אמרה: "לא הסתדרתי עם חילופי הרוח. בשיוט הראשון דווקא זינקתי טוב, אבל הלך לי גרוע מבחינה טקטית".

נמרוד משיח פתח עם מקום שישי בשיוט הראשון, אבל ניצחון בשיוט השני קידם אותו למקום התשיעי הכללי עם 21 נק'.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
נגןלאמין ימאל פתח יוטיוב ושיתף סרטון מהבית
לאמין ימאל פתח יוטיוב ושיתף סרטון מהבית
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
/* LAST / NEXT ROUNDs */