אופירה אסייג
|

קרויף, גולדהאר ואוסקר. ערפל צהוב (יוסי ציפקיס)
מכבי תל אביב אמנם צועדת במקום הראשון ונראה כי רק משהו בלתי צפוי ישבש לה את הזכייה העונה באליפות, אך מאחורי הקלעים יש חוסר ודאות גדול מאוד לגבי מה שיקרה אצל הצהובים בעונה הבאה.
עדיין לא ברור מה יהיה גובה התקציב של הקבוצה לעונה הבאה, והכל מחכים למוצא פיו של בעל הבית מיץ' גולדהאר. במכבי מעידים כי גולדהאר התאכזב מאוד מההדחה בגביע בהפסד לבית"ר ירושלים, ובלי קשר גולדהאר לא הגיע לישראל מאז חודש אוגוסט.
אמנם העסקים של גולדהאר פורחים וגדלים, והוא עוקב אחרי משחקי הקבוצה בשידור חי דרך שידור מיוחד שמוקצה לו, אך גם איש עסקים עסוק מאוד שיש בבעלותו מטוס פרטי, היה מוצא את הזמן לבקר את הקבוצה שלו, אם היה חפץ בכך.
בגלל שבמכבי לא יודעים אם העונה הזו תסתיים בתואר אליפות, ויש עדיין חשש לקראת המפגשים הכפולים בפלייאוף מול מכבי חיפה, לא יודעים בקריית שלום מה יהיה גובה התקציב שהבעלים יקצה למועדון. אי זכייה באליפות, יכולה לגרום לגולדהאר להוריד פרופיל, מנגד זכייה באליפות יכולה לגרום לגולדהאר לפתוח עמוק את הארנק ולהעמיד תקציב גבוה של מעל 106 מיליון שקל, תקציב הקבוצה בעונה הנוכחית.
צפו בתצוגת הענק של ראדי מול סכנין
לכן, בקריית שלום לא יכולים לתכנן עדיין את מכבי של העונה הבאה. מנגד, הדבר החשוב ביותר, במכבי לא יודעים מה יהיה לגבי הצוות המקצועי. האם המנג'ר ג'ורדי קרויף, שהראה איך הוא השתלב היטב במערכת, נותן לה את השקט כמו שצריך, אכן יישאר במועדון עונה נוספת. יכול להיות שקרויף יקבל הצעה מפתה ממועדון גדול אחר באירופה או במקום אחר, ואז השאלה האם גולדהאר יפתח את הארנק כדי להשאיר אותו,. כמו כן עדיין יש חוסר ודאות לגבי אוסקר גראסיה. השאלה היא אם אליפות של הצהובים ומוקדמות ליגת האלופות עם תקציב גדול יגרמו לו להישאר, או שגם מבחינתו אם תהיה הצעה קוסמת הוא יבקש לעזוב, או שהכסף של גולדהאר ישאיר אותו.
השורה התחתונה, בתחילת חודש מארס במכבי ת"א יש כל כך הרבה שאלות פתוחות לגבי העונה הבאה. דברים שהם יהיו חייבים לתת להם תשובות במהרה כדי שיוכלו להתחיל את ההכנות לעונה הבאה. אגב, לגבי דבר אחד יש החלטה בקריית שלום, בקבוצה ייפרדו בסיום העונה מהחלוץ רוברטו קולאוטי ולא יממשו את האופציה שיש לקבוצה עליו לעונה נוספת.