שרון קביליו
|

עומרי כספי. עבר ניתוח אפנדציטפורוורד נבחרת ישראל וקליבלנד, עומרי כספי, לא לקח חלק הלילה (ראשון) במשחקה של קבוצתו מול אורלנדו, זאת לאחר שעבר ניתוח אפנדציט. עוד לפני המשחק סבל כספי מכאבי בטן חזקים ולבסוף הוחלט לפנות אותו אל בית החולים שבפלורידה, שם עבר את הניתוח. במשחק עצמו אגב, ניצחה קליבלנד 94:118.
מספר ימים בלבד לאחר שנסגר חלון ההעברות בליגה הטובה בעולם ועדיין לא ברור מה צופן עתידו של כספי בקליבלנד. הפורוורד ואנשיו בודקים בימים האחרונים אפשרות לנסות ולהשתחרר מהחוזה על ידי כך שיקבל חלק נכבד ממה שמגיע לו ובתמורה ישוחרר ויוכל לנהל משא ומתן עם קבוצות אחרות.
בשבועות האחרונים עלה שמו של של כספי כמועמד לקבוצות רבות ב-NBA אך בסופו של דבר לא סגרו הקאבלירס טרייד עם אף אחת מהקבוצות וקבעה שהשחקן יישאר במועדון עד לסיום העונה לפחות, זאת למרות שהוא לא זוכה לדקות משחק רבות ובוודאי לא מרוצה ממעמדו. בימים הקרובים מקווים כי תהיינה התפתחות כלשהי בגזרה אך עדיין לא ברור, נכון לרגע זה, האם תמצא הפרצה שתאפשר לכספי לקבל קרדיט בקבוצה אחרת שרוצה את שירותיו.
 |
| עומרי כספי. יצליח להשתחרר מחוזהו בקאבלירס? (רויטרס) |
|
| |
בסביבת השחקן לא אהבו את ההתנהלות של קליבלנד לאורך התקופה האחרונה בכל מה שנוגע להעברת הפורוורד לקבוצה אחרת ב-NBA. בשלב הזה יכול היה עומרי כבר להתאקלם בקבוצה אחרת אך בליגה הטובה בעולם הקבוצות מנהלות משא ומתן בינן לבין עצמן והשחקנים וסוכניהם לא בהכרח מעורבים בכל מה שקורה מאחורי הקלעים. הקבוצות בעלות ההחלטה הבלעדית היות והן מחזיקות בזכויות על השחקנים.