יום שישי, 26.12.2025 שעה 16:28
ליגת העל Winner 25-26
3515-3415הפועל ב"ש1
3318-3715בית"ר ירושלים2
2917-3215מכבי ת"א3
2519-2915הפועל ת"א4
2332-2915מכבי נתניה5
2216-2715מכבי חיפה6
2019-1915בני סכנין7
1824-2215הפועל חיפה8
1829-2215מ.ס אשדוד9
1726-2315הפועל פ"ת10
1733-1715עירוני טבריה11
1324-1715עירוני ק"ש12
1121-1315הפועל ירושלים13
439-1115מכבי בני ריינה14

משטרת גאנה: פנטסיל בילה את הלילה במעצר

שחקנה המוקפא של הפועל תקף את אשתו ובילה את הלילה במעצר, דובר המשטרה ל-ONE: "אשתו סבלה מחבלה בפנים ואיבדה את הכרתה". דיווח: שוחרר בערבות

|
פנסטיל בהלם. תקף את אשתו ונעצר בגאנה
פנסטיל בהלם. תקף את אשתו ונעצר בגאנה

שחקנה המוקפא של הפועל תל-אביב, ג'ון פנטסיל, הסתבך ובגדול. המגן נעצר הערב (שישי) על ידי משטרת אקרה, עיר הבירה של גאנה, לאחר שתקף את אשתו, ריצ'לאב פנטסיל, במהלך ויכוח ופגע בפניה.

לפי דיווחים בגאנה, מקור הריב בין בני הזוג הוא ככל הנראה סכום של כ-10,000 דולרים, כאשר השחקן האשים את אשתו בגניבה. עד ראייה שהיה במקום טען כי אשתו של פנטסיל נמלטה ממנו, קפצה מעל לגדר ביתם לעבר ביתו של השכן, אך פנטסיל רדף אחריה, הכה את השכן שניסה להגן עליה ותקף גם אותה.

קצין יחסי הציבור של משטרת אקרה, טטי פרימן, שוחח עם ONE וסיפר על שהתרחש: "זה נכון שהנאשם נעצר, הוא נמצא כרגע במעצר משטרתי. הוא ענה לשאלות הראשוניות שלנו ונמשיך בחקירה מחר. אשתו הייתה בבית החולים, ושוחררה וחזרה לביתה, אך היא תשוב מחר לבית החולים לעשות בדיקת סי.טי".

לפי הדיווחים בגאנה בסביבתו של השחקן ניסו למזער נזקים ולטאטא את הסיפור מתחת לפני השטח ואשתו של פנטסיל אף טענה כי היא לא שהתה בבית החולים. כשנשאל על העניין אמר פרימן: "גם אנחנו שמענו על התבטאויותיה, אבל אנו מאמינים שהחוקרים שלנו יגלו את האמת. הרקורד בבית החולים מוכיח כי היא הייתה שם, שוחררה וטופלה. למעשה היא אף איבדה את הכרתה בדרך לבית החולים, אך הצוות הרפואי החזיר אותה להכרה".

ג´ון פנטסיל (יניב גונן)
ג´ון פנטסיל. גם בהפועל לא יודעים מה קורה (יניב גונן)
 

המשטרה, מטבע הדברים, מתייחסת למקרה כאל מקרה של אלימות במשפחה. פרימן סיפר כי: "אפה של גברת פנטסיל היה נפוח וגם שפתה הייתה נפוחה. אנחנו לא יכולים לדעת אם היא אכן אמרה את הדברים עליהם מדווח אבל נבדוק הכל מחר".

קצין יחסי הציבור הבהיר גם שהשחקן, ששייך עדיין להפועל ת"א, יבלה את הלילה במעצר: "השעה כבר מאוחרת, עשינו חקירה ראשונית וסיימנו להיום. הנאשם יבלה את הלילה במעצר, כרגע קיבלנו מידע ראשוני ממנו ואנחנו צריכים להמשיך לחקור. אנחנו נבדוק את כל השאלות". על פי דיווחים שהתפרסמו הבוקר (שבת) השחקן שוחרר לביתו לאחר שהפקיד ערבות עצמית ואשתו מסרבת להגיש נגדו תלונה.

קוגו ריידאון, עיתונאי גנאי, סיפר מוקדם יותר ל-ONE: "ישנו ניסיון למזער נזקים בקרב המעורבים בפרשה. אשתו של פנטסיל טוענת שעשו מהסיפור יותר מדי וכי היא לא בבית החולים בעוד במשטרה טוענים שהיא אכן הייתה בבית החולים. מדובר בסיפור גדול וישנו ניסיון לטאטא אותו מתתח לפני השטח".

רייצ´לאב פנטסיל. ראתה ימים יפים יותר (ONE)
רייצ´לאב פנטסיל. ראתה ימים יפים יותר
 

מהפועל ת"א נמסר: "אנו ניזונים מהדיווחים בתקשורת בגאנה ואין בידינו כל אינפורמציה בנושא. בתחילת השבוע פנטסיל ביקש לדחות את חזרתו לישראל במספר ימים, לטענתו בשל פציעה ברגל והוא אמור על פי הסיכום להגיע בשבוע הבא אבל מאז לא היה עמו קשר".

זוהי אינה הפעם הראשונה השבוע שפנטסיל מופיע בכותרות בהקשר שלילי. ביום רביעי טענה התקשורת בגאנה כי פנטסיל הזמין נערות ליווי למחנה של הנבחרת במהלך האליפות. בתקשורת גיבו את הסיפור עם מספר עדי ראייה שמעידים על כך.

עם זאת, פנטסיל הגיב על פרשת נערות הליווי כשאמר: "אין לי מושג מאיפה הגיע הסיפור הזה. הבחור שמפיץ את זה רצה שאשלם לו כדי שיכין חולצות עם הכיתוב של שמי, סירבתי ומאז הוא מטריד אותי".




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
נגןערן זהבי מבקר בבית של מאור בוזגלו
מישהו מתרגש: זהבי מבקר את בוזגלו בבית
/* LAST / NEXT ROUNDs */