יום שבת, 06.12.2025 שעה 22:57
ליגת העל Winner 25-26
2912-3112הפועל ב"ש1
2713-2912מכבי ת"א2
2615-3212בית"ר ירושלים3
2116-2413הפועל ת"א4
1914-2213מכבי חיפה5
1926-2412מכבי נתניה6
1723-2112מ.ס אשדוד7
1517-1413בני סכנין8
1323-1713הפועל פ"ת9
1330-1312עירוני טבריה10
1220-1612הפועל חיפה11
1218-1413עירוני ק"ש12
719-1012הפועל ירושלים13
531-1013מכבי בני ריינה14

אדם נוסף נעצר בחשד למעורבות בהצתה בבית וגן

אחרי שהמשטרה עצרה 2 אוהדי בית"ר, חשוד נוסף, יוסף אביתר, נעצר והובא בפני שופט. עורך דינו, דוד הלוי: "הוא היה במקום אחר ומכחיש כל קשר למעשה"

|
אוהד בית
אוהד בית"ר מובא להארכת מעצר (משה חרמון)

משטרת ירושלים ממשיכה בחקירת הצתת משרדי בית״ר ירושלים במתחם בית וגן והיום (רביעי) הובא להארכת מעצר בבית משפט השלום בעיר חשוד נוסף במעשה, לאחר שאתמול הוארך מעצרם של שני אוהדי הקבוצה.

החשוד השלישי, יוסף אביתר בן 23, אף הוא תושב הדרום כמו שני החשודים הנוספים שנעצרו, נעצר ביממה האחרונה בחשד כי היה שותף לפעולת ההצתה. החשוד הובא בפני השופט יצחק שמעוני שהאריך את מעצרו עד יום שני.

עו״ד דוד הלוי, המייצג את החשוד, אמר ל-ONE על הדיון בעניינו: ״המשטרה הגיעה לבית המשפט וביקשה להאריך את מעצרו של מרשי למשך שמונה ימים ולאחר שהתקיים דיון בבקשה מרשי נעצר עד יום שני הקרוב. חשוב לי להבהיר, מרשי מכחיש כל קשר למעשה ולפי דבריו הוא לא נכח בירושלים בעת האירוע. הוא היה במקום אחר ומסר את הפרטים המלאים, שיתף פעולה בחקירה ואנחנו מקווים שהמשטרה תבדוק את הדברים כך שבתוך זמן קצר מרשי ישוחרר מהמעצר״.

"אולי אחרים קשרו את מרשי למעשה"

על החקירה שמנהלת המשטרה בנוגע להצתת מתחם בית וגן הוסיף עו״ד הלוי: ״בשלב זה, מטבע הדברים, המשטרה אינה חושפת את כל החומרים שברשותה. אני מבין באופן מרומז שקיימת אפשרות שאולי אחרים קשרו את מרשי בצורה כזאת או אחרת למעשה המדובר. מרשי מסר הסברים שיכולים להפריך את הטענות הללו וניתן לבדוק את העובדה שהוא נכח במקום אחר בזמן האירוע״.

יו״ר ההתאחדות לכדורגל, אבי לוזון, שוחח אמש ישירות עם מפכ״ל המשטרה, רב ניצב יוחנן דנינו, ובירך אותו ואת שוטרי משטרת ישראל על העבודה המאומצת והפעילות המבורכת שהביאה ללכידת החשודים בהצתת משרדיה של בית״ר ירושלים.

לוזון אמר: ״הנחישות והעבודה ללא ליאות שמשטרת ישראל הפגינה היא המשך לפעולותיה העקביות והמוצלחות מאז עלה נושא הגזענות לסדר היום. אין לי ספק שבעבודה המשותפת עם משטרת ישראל, ניתן לעקור מהשורש את נגע הגזענות בכדורגל. אני מחזק את ידיו של המפכ״ל יוחנן דנינו ומברך אותו על המחויבות האישית שלו לעניין. יישר כח. יחד נראה לכולם את ישראל היפה בה קיים רוב מוחץ של מוקיעי גזענות ואלימות״.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
נגןדנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
דנה תופסת את מנור עצבני בזמן הפסד בפיפא
נגןהשוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
השוער שהשתגע: בעט את הכדור ליריב בפנדל
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה דנית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
גביע העולם למועדונים 25
מונדיאליטו
יורו עד 21כדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
ישראלים במכללות
נבחרת ישראלכדורסל עולמי חדשות
יורובאסקט 2025
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */