יום שבת, 27.12.2025 שעה 00:48
ליגת העל Winner 25-26
3515-3415הפועל ב"ש1
3318-3715בית"ר ירושלים2
2917-3215מכבי ת"א3
2519-2915הפועל ת"א4
2332-2915מכבי נתניה5
2216-2715מכבי חיפה6
2019-1915בני סכנין7
1824-2215הפועל חיפה8
1829-2215מ.ס אשדוד9
1726-2315הפועל פ"ת10
1733-1715עירוני טבריה11
1324-1715עירוני ק"ש12
1121-1315הפועל ירושלים13
439-1115מכבי בני ריינה14

אדל: הדרבי פה כמו ביוון, הפועל דרשה מ' יורו עליי

"הקהל שלנו מחשמל, ת"א מדהימה. ברסט רצתה אותי בינואר. לצערי לא שיחקתי עם זלאטן ובקהאם, המטרה - לחזור לצרפת". שוער האדומים מסיר כפפות

|
אפולה אדל מדבר על הכל (חגי ניזרי)
אפולה אדל מדבר על הכל (חגי ניזרי)

אפולה אדל עובר חודש מוזר. השוער איבד את מקומו בהרכב של הפועל תל אביב אחרי ה-2:0 לבית"ר ירושלים, יזם שיחה עם יוסי אבוקסיס, כפי שפורסם לראשונה ב-ONE, ראה את בוריס קליימן נותן הצגה במשחק הגביע בב"ש אך מספר ימים לאחר מכן הורחק השוער הצעיר ואדל חזר להרכב רק כדי לספוג פנדל מסבע ורביעייה ממכבי ת"א.

כעת, אחרי חילופי המאמנים באדום והעובדה שפרדי דוד מתכוון לתת לו את המפתחות, הביטחון של השוער הקמרוני, שהיה כל כך טוב בתחילת העונה, אמור לחזור. בראיון בצרפת אדל מספר על הכדורגל הישראלי, החיים בת"א, הרצון לחזור לצרפת וגם על הצעה אחת שעלתה ונפלה.

"אני שמח מהנסיון שאני צובר בישראל. שיחקתי שנתיים ברצף בליגה האירופית וזכיתי בגביע המדינה עם הפועל ת"א. זה אחד המועדונים הגדולים בארץ וגם השנה עוד יש לנו סיכוי לזכות בכל התארים ולעמוד במשימות. החבר הכי טוב שלי בקבוצה זה אריק דג'מבה דג'מבה", סיפר השוער והוסיף: "הקהל שלנו מחשמל, במיוחד כשיש דרבי. במשך שבוע כולם מדברים על זה. דרבי פה זה כמו ביוון או בטורקיה".

אדל סיפר לראשונה על הצעה קונקרטית שהייתה לו בינואר: "בחלון ההעברות הייתי מבוקש בברסט (קבוצתו  הקודמת של עדן בן בסט) אבל הפועל רצתה מיליון יורו, אז נשארתי. החוזה שלי נגמר ביוני, עוד ארבעה חודשים ואז היה שחקן חופשי. אני מקווה לחזור לצרפת ולהמשיך בהתקדמות בקריירה"

גם על החיים בישראל בכלל ובת"א בפרט, יש לאדל מה לספר: "מבחוץ זה נראה שהחיים בישראל מפחידים, אבל זה ממש לא ככה. ת"א עיר מדהימה, טרנדית, עם חוף ים, מזג אוויר מדהים, מועדונים ואנשים נהדרים. אבל לא אשקר, כשהיו טילים פחדתי".

ורמוט: הביקור נותן פרופורציות

"אין מה להשוות בין הכדורגל בארץ לכדורגל בצרפת. הליגה פה מתקדמת לאט אבל בטוח. בנו פה אצטדיונים יפים בשביל יורו הצעירות ב-2013, זה ממש טוב וחשוב", הוסיף אדל.

ומה הוא זוכר מצרפת? "יש לי רק זכרונות טובים מפ.ס.ז', למרות שטעיתי שם כמה פעמים. אין מה לעשות, צריך לחיות עם זה. אני בקשר עם המועדון ועם שחקנים כמו סאקו, קמארה ושאנטום – אנחנו מדברים מדי פעם בטלפון ונפגשים כשאני בפאריס".

לסיכום הבהיר אדל מהן תוכניותיו: "אני מקווה שהשנה פ.ס.ז' תזכה באליפות. לי לא הייתה את הזכות לשחק עם בקהאם וזלאטן אבל גם מקלאלה, ג'ולי, קופה וקזמאן הם שחקנים גדולים".

זלאטן חוגג מול ברסט. זה שאדל אוהב וזו שאדל כמעט הצטרף אליה (רויטרס)
זלאטן חוגג מול ברסט. זה שאדל אוהב וזו שאדל כמעט הצטרף אליה (רויטרס)
 




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
נגןערן זהבי מבקר בבית של מאור בוזגלו
מישהו מתרגש: זהבי מבקר את בוזגלו בבית
/* LAST / NEXT ROUNDs */