יום ראשון, 21.12.2025 שעה 22:52
ליגה ספרדית 25-26
4620-5118ברצלונה1
4216-3618ריאל מדריד2
3716-3318אתלטיקו מדריד3
3515-3116ויאריאל4
3016-2016אספניול5
2519-2516בטיס6
2319-2017סלטה ויגו7
2322-1517אתלטיק בילבאו8
2220-2317אלצ'ה9
2026-2417סביליה10
2018-1316חטאפה11
1820-1717אוססונה12
1824-1917מיורקה13
1820-1417אלאבס14
1820-1317ראיו וייקאנו15
1725-2117ריאל סוסיאדד16
1626-1617ולנסיה17
1533-1517ג'ירונה18
1126-717אוביידו19
1029-1716לבאנטה20

45 דקות הספיקו: ריאל הביסה 0:5 את ולנסיה

חמישה שערים במחצית הראשונה לא השאירו סיכוי לעטלפים החלשים. היגוואין כבש ראשון, צמדים לדי מריה ורונאלדו. המרחק מברצלונה: 15 נק'

|
כריסטיאנו רונאלדו חוגג עם אנחל די מריה (רויטרס)
כריסטיאנו רונאלדו חוגג עם אנחל די מריה (רויטרס)

אחרי שראתה את יריבתה השנואה, ברצלונה, לא מפסיקה לנצח ורק מגדילה את הפער ממנה בפסגה, הערב (ראשון) ריאל מדריד הצליחה לצמק קצת את הפער אחרי שהביסה 0:5 את ולנסיה.

בזכות הניצחון הבלאנקוס צימקו את הפער מהקטאלונים ל-15 נקודות ומאתלטיקו מדריד לשבע נקודות. במחזור הבא הם יפגשו את חטאפה בסנטיאגו ברנבאו במטרה להמשיך במומנטום.

המחצית הראשונה של ריאל הייתה חלומית. בדקה התשיעית גונסאלו היגוואין כבש את השער הראשון במשחק אחרי התקפה מתפרצת נהדרת. הארגנטיני כבש מקרוב אחרי בישול של חברו לנבחרת, אנחל די מריה.

בדקה ה-34 די מריה כבש בעצמו, מבישול נהדר של כריסטיאנו רונאלדו שעשה כאב ראש ליותר מדי בלמים של ולנסיה. שתי דקות אחר כך גם CR7 נכנס לרשימת הכובשים ובדקה ה-41 הוא השלים צמד עם בעיטה מתוך הרחבה.

בדקה ה-45 מסוט אוזיל, שסיים את המשחק עם שני בישולים, מצא את די מריה שהשלים גם הוא צמד וקבע את תוצאת המשחק כבר במחצית. ארבעה שערים של הבלאנקוס ב-11 דקות הספיקו ל-0:5 במחצית הראשונה ובמשחק כולו.

מחצית ראשונה
דקה 8: החמצה ענקית להיגוואין. החלוץ קיבל כדור רוחב ענק מארבלואה ונשאר לבד מול השוער, מארבעה מטרים, בדרך לא מוסברת, הוא הצליח להחמיץ ולבעוט החוצה.

דקה 9, 0:1 לריאל מדריד: דקה בלבד לאחר ההחמצה ענקית, הצליח היגוואין לכפר עם שער יתרון. התקפה מתפרצת קטלנית של הבלאנקוס העלתה אותם ליתרון מוקדם. די מריה נשלח בכדור עומק שחתך את כל הגנת העטלפים והשאיר להיגוואין ברחבה. הפעם הארגנטיני לא התבלבל ושלח ברגל שמאל את הכדור לרשת.

גונסאלו היגוואין חוגג (רויטרס)
גונסאלו היגוואין חוגג. היה חייב לריאל שער אחרי ההחמצה הנוראית (רויטרס)
 

דקה 29: כמה מזל יש לוולנסיה. כדור עומק גדול חתך את כל הגנת ולנסיה והגיע דווקא לחדירה שהיה ברחבה, הגרמני הבינלאומי בעט בנגיעה, דייגו אלבס הצליח להדוף לקרן שלא נוצלה.

דקה 33: שוב חדירה נותר מול השוער ושוב הוא לא ניצל מסירת רוחב נהדרת שהגיעה אליו. גם הפעם דייגו אלבס היה במקום הנכון.

דקה 34, 0:2 לריאל מדריד: את השער אמנם כבש אנחל די מריה, אך הקרדיט מגיע לרונאלדו שבישל באומנות לארגנטיני. CR7 חדר לרחבה, הטעה שני שחקנים בצורה נהדרת והעביר רוחב על קו השער, די מריה הגיע הראשון ודחק.

אנחל די מריה חוגג (רויטרס)
אנחל די מריה מרוצה לאחר השער הראשון שלו במשחק (רויטרס)
 

דקה 36, 0:3 לריאל מדריד: איפה ההגנה של ולנסיה? העטלפים נראים מתחת לכל ביקורת במגרשם הביתי. רונאלדו ניצל את היציאה הנוראית לנבדל של ראמי וחבריו, דהר כל הדרך ממחצית המגרש לרחבה וברגל שמאל מצא את הפינה הקרובה. קואנטראו בישל.

דקה 41, 0:4 לריאל מדריד: הבלאנקוס ממשיכים לפרק את העטלפים ושוב רונאלדו מככב. די מריה העביר כדור מאגף שמאל לימין, אוזיל השאיר בנגיעה קלה לרונאלדו, שמתוך הרחבה שלח פצצה שנעצרה רק ברשת.

כריסטיאנו רונאלדו ומסוט אוזיל חוגגים (רויטרס)
כריסטיאנו רונאלדו ומסוט אוזיל חוגגים (רויטרס)
 

דקה 45, 0:5 לריאל מדריד: מה עוד אפשר לכתוב על הגנת ולנסיה? עוד מסירה ענקית של אוזיל, הפעם לדי מריה, הובילה לשער. האטריה דהר לרחבה וברגל שמאל גלגל לפינה.

מחצית שנייה
דקה 50: בעיטה נהדרת של פיאטי ברגל שמאל כמעט וצימקה את התוצאה, אך הכדור של הארגנטיני, שהכניע את קסיאס, נעצר במשקוף.

דקה 66: 21 דקות בתוך המחצית השנייה וריאל מדריד עדיין ללא שער. כנראה שז'וזה מוריניו הרגיע את חניכיו שעלו מאופקים.

אנחל די מריה עובר את אבר באנגה (רויטרס)
אנחל די מריה עובר את אבר באנגה (רויטרס)
 

דקה 86: החמצה גדולה של רונאלדו. מודריץ' סידר לו מצב נהדר לבד מול השער בעזרת כדור רוחב טוב מאוד, אך הפורטוגלי החמיץ את המסגרת.

ולנסיה: דייגו אלבס, ריקרדו קוסטה, אדיל ראמי, ויקטור רואיס, אנדרס גוארדדו, פרננדו גאגו (אנטוניו בראגאן, 46'), אבר בנאגה, טינו קוסטה, ג'ונאס, פאבלו פיאטי (חואן ברנאט, 73') ורוברטו סולדאדו (נלסון ואלדס, 65').

ריאל מדריד: איקר קסיאס, אלברו ארבלואה, רפאל וראן, ראול אלביול, פאביו קואנטראו, צ'אבי אלונסו (מייקל אסיין, 58'), סמי חדירה (חוסה מריה קאייחון, 75'), מסוט אוזיל (לוקה מודריץ', 67'), אנחל די מריה, כריסטיאנו רונאלדו וגונסאלו היגוואין.

ניצחון לאתלטיקו, אוסאסונה גברה 1:2 על לה קורוניה בתחתית
אתלטיקו מדריד השיגה ניצחון שלישי ברציפות בתוצאה 0:2, כשגברה לבאנטה. אדריאן לופס וקוקה כבשו לקולצ'ונרוס, שחיזקו את מעמדם במקום השני. במחזור הבא תפגוש אתלטיקו בחוץ את אתלטיק בילבאו.

קוקה חוגג עם חבריו את השער השני של אתלטיקו (רויטרס)
קוקה חוגג עם חבריו את השער השני של אתלטיקו (רויטרס)
 

בקרב תחתית סוער, אוסאסונה, שערב המחזור הייתה במקום האחרון, ניצחה 1:2 את לה קורוניה והורידה אותה למקום האחרון. אוסאסונה עלתה שתי מקומות בטבלה והיא עדיין מתחת לקו האדום. קיקה סולה ונינו כבשו למנצחת, חבייר קאמונס למפסידה. במשחק נוסף ויאדוליד גברה 0:2 על סראגוסה משערים של חאבי גווארה ואוסקר גונזאלס.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */