יום חמישי, 18.12.2025 שעה 17:52
ליגת ווינר סל 25-26
17733-8639מכבי ת"א
16589-7198הפועל ת"א
16667-7349הפועל העמק
15800-8439עירוני קריית אתא
14657-6578הפועל חולון
13744-7838בני הרצליה
13615-6548הפועל ירושלים
12775-7379עירוני רמת גן
12801-7489הפועל ב"ש/דימונה
12747-6949עירוני נס ציונה
11774-7199מכבי רעננה
11794-7279מכבי ראשל"צ
11740-6459הפועל גליל עליון
10778-6919אליצור נתניה

אוהדי י-ם זועמים: מינוי דני כהן - יריקה בפרצוף

האדומים קיימו ישיבת חירום אחרי עזיבת הוכפלד ומינוי המנכ"ל החדש: "תככנות, כח ומניפולציות הפכו פה לבני בית". לא יישאר נציג אוהדים בדירקטוריון

|
אוהדי הפועל ירושלים. כועסים מאוד (יוסי ציפקיס)
אוהדי הפועל ירושלים. כועסים מאוד (יוסי ציפקיס)

כפי שפורסם ב-ONE, ארגון אוהדי הפועל ירושלים קיים אמש ישיבת חירום בשל חילופי המנכ"לים בשבוע שעבר, עם התפטרותו של אמיר הוכפלד והחלפתו באיש ההנהלה הוותיק, דני כהן. בסיומה החליטו לקרוא לסיום שיתוף הפעולה עם ההנהלה הנוכחית בראשותם של דני כהן והיו"ר יעקב לירז והודיעו כי יוציאו את נציג האוהדים בדירקטוריון.

במכתב רשמי שפרסם הארגון בעמוד הפייסבוק שלו פירטו האוהדים את הסיבות בגינן החליטו לצאת נגד ההנהלה הנוכחית של הקבוצה: "בשנה האחרונה אינספור ידיים בוחשות בירושלים. רדיפת כבוד, תככנות, כוח, כסף ומניפולציות הפכו בני בית במועדון שלנו. הקש ששבר את גב הגמל היה החלטת הדירקטוריון המבישה על מינויו כמנכ"ל של דני כהן, אשר זלזל ומזלזל קשות ופומבית בחשיבותם של הקהל והקהילה לזהותה ולעתידה של הפועל ירושלים".

בהמשך ההאוהדים הסבירו למה הם אינם מעוניינים באיש כמו כהן כמנכ"ל הקבוצה וסיפרו גם על אכזבתם מהתנהלות המועדון ודרך השליטה בו: "כהן פעל ופועל מולנו להבנתנו בחוסר תום לב לאורך כל הדרך ומהווה את ההפך המוחלט מכל מה שהיינו רוצים שהפועל ירושלים תייצג. מינויו מהווה יריקה בפרצופה של קהילת הפועל ירושלים, איננו מוכנים לראותו בתפקיד המנכ"ל ולעבוד עמו, ונעשה כל שביכולתנו על מנת שיודח במהירות האפשרית מן התפקיד".

"מאז הקיץ ובמשך העונה התקיימו מגעים שונים בין נציגי האוהדים לדני כהן, לעמותה ולדירקטוריון. בתמימותנו האמנו וקיווינו שיקשיבו לנו וידאגו לרווחת הקהל ולטובתו. קיווינו – והתבדינו. מלבד פעולותיו של המנכ"ל היוצא, אמיר הוכפלד, כל השאר המשיכו לראות בקהל גורם מפריע או מאיים. פעם אחר פעם, כל הידברות הסתיימה באכזבה, במניפולציות ובמפח נפש. מתוך ההתנסות לאורך החודשים האחרונים הבנו כי כל שליטה של בעלים חיצוני או של עמותה סגורה - שאינה נבחרת על ידי הקהל ואינה מחוייבת לו – מובילה לריחוק וניכור", עוד נכתב.

אמיר הוכפלד. &qout; (יוסי ציפקיס)
אמיר הוכפלד. יוצא נקי מצד האוהדים (יוסי ציפקיס)
 

לסיכום הציעו האוהדים את הפיתרון שלהם להבראת הקבוצה והכריזו רשמית על סיום שיתוף הפעולה עם ההנהלה הנוכחית: "רק מנגנון קבלת החלטות משתף ופתוח יוכל לבנות את הפועל ירושלים כפי שהקהל שלה רוצה לראות אותה. לפיכך, אנו מודיעים שמבחינתנו מודל הניהול הנוכחי של המועדון מיצה את עצמו ואין לנו כל עניין בשיתוף פעולה מכל סוג איתו, כמו כן אנו מוציאים את נציגנו המשקיף בדירקטוריון. נמשיך לפעול בכל דרך לגיטימית להביא את השינוי ולהחזיר את הדרך".




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */