אסף שלו
|

משה סיני ועומר גולן. תצוגה נהדרת לחלוץ (חגי ניזרי)
מכבי פתח תקווה הוכיחה אמש (שבת) מדוע היא הקבוצה בעלת ההתקפה הטובה ביותר בליגה הלאומית כשהביסה את הפועל אשקלון 0:7 במסגרת המחזור ה-16 בליגה הלאומית. מכבי פ"ת עלתה למקום הראשון בעקבות הניצחון והראתה כי היא מועמדת חזקה מאוד לאיים על המקום בליגת העל.
פ"ת לא התקשתה וכבשה שבעה שערים לרשת של בוז'אן פבלוביץ' האומלל. עומר גולן התכבד בכיבוש שלושער. החלוץ הוותיק אמר ביום שאחרי המשחק: "הפעם האחרונה שבה הבקעתי שלושער הייתה באירופה".
"הם עשו לנו את החיים קלים וגמרנו את הסיפור איתם די מהר", ציין גולן. "הראינו אופי והיינו עם הרגל על הדוושה. בכל זאת, אני חושב שיש להם סיבה למרמור כי הם שיחקו די טוב בחצי השעה הראשונה. הם הצליחו להפריע לנו".
"אם לומר את האמת, בכל פעם שאנחנו מנצחים אנחנו אומרים שנסתכל רק על עצמנו. אנחנו צריכים להמשיך ולעבוד קשה", המשיך גולן. "אם אנחנו מנצחים, לא אכפת לנו שגם כולם ינצחו. אנחנו נעשה את מה שאומרים לנו, עם מי שיבוא או לא יבוא בחלון ההעברות. אם נמשיך ביכולת הזו, המטרה היא עליית ליגה. אבל חובה להישאר עם רגליים על הקרקע".
 |
| שרון אביטן. "הפסד לא נעים" (גיא בן זיו) |
|
| |
מאמן הקבוצה המפסידה, שרון אביטן, היה מאוכזב: "זה הפסד לא נעים, גם לא הפסד שמאפיין את הקבוצה שלי. התחברו יותר מדי דברים שליליים, במיוחד בחצי השני. אנחנו נמשיך לעבוד קשה ומתייחסים לזה כאל תקלה. נעבוד כל השבוע קשה בתקווה לחזור לחודש הטוב שלנו. אין הסברים למה שעברנו אתמול".