מערכת ONE
|

לבנת. "הגיע הזמן לחילופי תפקידים בוועד האולימפי""אם ההתאחדות לכדורגל לא תאמץ את מסקנות ועדת זילכה, מועצת המנהלים של הטוטו תשקול את המשך העברת הכספים", כך מאיימת, שרת הספורט והתרבות לימור לבנת, בראיון ל-ONE.
לקראת הבחירות לכנסת בחודש הבא החלטנו לשמוע איך הפוליטיקאים מתכוונים לעסוק בספורט הישראלי במסגרת הכנסת הבאה, מה התוכניות שלהם, אילו פתרונות יש להם להציע ומה הראיה שלהם לגבי מה שקורה כיום בספורט.
במסגרת 'בוחרים ספורט', נתנו את כבוד הבכורה לשרת הספורט והתרבות, לימור לבנת. בהמשך יגיעו לאולפן ONE, ח"כ איתן כבל מ'העבודה', ח"כ, אורי אורבך מ'הבית היהודי', ומי שמתעתד להיכנס לכנסת, עפר שלח שמתמודד על מקום לכנסת הבאה במסגרת 'יש עתיד'.
לבנת המתמודדת שוב בבחירות הקרובות במסגרת 'הליכוד' אומרת בין השאר לפיני איתן על מה שקורה בוועד האולימפי: "הגיע הזמן לחילופי תפקידים בוועד האולימפי".
לבנת שאיימה בזמנו על התערבות במה שקורה בכדורגל הישראלי, ועשתה זאת במסגרת חנוכת בית הנבחרות בשפיים במעמד נשיא אופ"א, מישל פלאטיני, לא מצטערת על בחירת העיתוי ואומרת כי: "אמרתי את מה שאמרתי בבית הנבחרות למרות שפלאטיני היה שם, אני לא מהפחדנים".
מה לימור לבנת חושבת על הספורט שלנו
שרת הספורט סבורה שיש כיום מספיק אצטדיוני כדורגל בישראל אם אלו הנבנים כיום בחיפה וב"ש ואומרת: "יש לנו מספיק אצטדיונים, צריך להשקיע גם בתשתיות ספורט אחרות".
שרת הספורט גם מאשימה את מערכת המשפט בכל הקשור לענישה של עברייני ספורט ומבהירה: "מערכת המשפט רכה מדי בטיפול בעברייני ספורט".