יגאל ברמן
|

טובול ופטי באימון. יחזור לסכנין? (משה חרמון)
אחרי ההפסד בשבת מול עירוני רמת השרון אותו הגדירו בקבוצה כ"מרגיז", חזרה היום (שני) מ.ס. אשדוד לאימונים במטרה להתכונן לקראת המפגש בשבת (18.00, אצטדיון ה-י"א) מול בני סכנין כשבמועדון רוצים לחזור לתקופה הטובה שאפיינה אותם בתחילת העונה.
הקבוצה מעיר הנמל נוצחה בשלושה מארבעת המשחקים האחרונים שבהם כבשה רק שער אחד, כשהנהלת המועדון שמה דגש על חיזוק בחלק הקדמי ותרצה להנחית בחלון העברות של חודש ינואר קשר וחלוץ שישדרגו את החלק ההתקפי.
הבלם יא יא פטי, שהחמיץ את ארבעת המשחקים האחרונים בשל מתיחה במפשעה, עורך אימונים מלאים ובאשדוד מקווים שהקונגולזי יהיה כשיר לסכנין. פטי כבר היה מתוכנן לחזור למפגש מול רמת השרון, אך יממה לפני המשחק התלונן שוב על כאבים ולא היה בסגל.
"יא יא מתאמן באופן מלא והחזרה שלו תלויה רק בו, כשירגיש שהוא כשיר במאת האחוזים כי אנחנו לא רוצים לסכן אותו. כולם יודעים עד כמה הוא חשוב לנו", אמרו במועדון. הקפטן דוד רביבו שעלה מהספסל בשני המשחקים האחרונים צפוי לשוב להרכב.
צפו ברמה"ש מפתיעה את אשדוד עם 0:1
הבלם שי מימון ממשיך להתאמן עם הקבוצה, אך נכון לעכשיו הוא לא צפוי להצטרף. הקשר האחורי הסלובני אמדאיי וטריך מותיר רושם חיובי, אך באשדוד לא ממהרים לקבל החלטה לגביו. איציק וקנין ששוחרר מהפועל באר שבע עשוי להצטרף לאימונים בהמשך השבוע.
 |
| דוד רביבו. הפעם הוא כבר יפתח בהרכב (משה חרמון) |
|
| |