יום ראשון, 04.01.2026 שעה 08:47
ליגת העל Winner 25-26
4116-4317הפועל ב"ש1
3618-3816בית"ר ירושלים2
3319-3617מכבי ת"א3
2516-3116מכבי חיפה4
2520-2916הפועל ת"א5
2327-2917הפועל פ"ת6
2324-2117בני סכנין7
2338-2917מכבי נתניה8
2134-2217עירוני טבריה9
1826-2216הפועל חיפה10
1833-2216מ.ס אשדוד11
1327-1816עירוני ק"ש12
1128-1517הפועל ירושלים13
744-1517מכבי בני ריינה14

מכה לאלי טביב: הפרקליטות לא סגרה את התיק

פרסום ראשון: פרקליטות מחוז ת"א הודיעה לבעלים המיועד של בית"ר שטיעוניו אינם מתקבלים. אם יורשע, לא יוכל לרכוש את בית"ר ב-7 השנים הקרובות

|
טביב ועו
טביב ועו"ד אמיר. יופיעו שוב בביהמ"ש (משה חרמון)

מכה קשה לאלי טביב ובית"ר ירושלים. משרד המשפטים אישר הערב (שישי) ל-ONE שטענותיו ותשובותיו של טביב לפרקליטות מחוז ת"א אינם מתקבלים ולפיכך המשפט נגד טביב והתיק נגדו בפרשת הקטין ימשך כרגיל.

כזכור, לפני כשבועיים פורסם לראשונה ב-ONE שלטביב נערך שימוע חשאי בפרקליטות מחוז ת"א, שם ענה על כל השאלות וגם ביקש למסור את עדותו האישית ואת תשובותיו לפרקליטות כאמור בשימוע אישי.

טביב סבר שתשבותיו יתקבלו והתיק נגדו ייסגר ולא יתקיים משפט, אך אתמול בשעה 16:00 אלי טביב ופרקליטו, עו"ד ציון אמיר, קיבלו בהלם את התשובה שכל טיעוניו אינם גורמים לפרקליטות לסגור את התיק נגדו ולעצור את המשפט העתידי שאמור להתנהל נגדו בפרשת הכאת הקטין, אוהד הפועל תל אביב.

במשרד המשפטים כאמור אישרו את הידיעה ל-ONE ובשורה התחתונה נגד טביב התיק לא נסגר ובקרוב יפתח המשפט, וכאן צריך להזכיר שאם אלי טביב יורשע בפלילים הוא לא יוכל לקנות אף קבוצת כדורגל בישראל במשך שבע השנים הקרובות.

בהתאחדות לכדורגל אמרו היום ל-ONE: "אנחנו מאחלים לאלי טביב בהצלחה במשפטו, אבל חוק זה חוק ואם הוא יורשע בפלילים נושא בית"ר ירושלים לא יהיה רלוונטי בשבע השנים הבאות על פי חוקי ההתאחדות לכדורגל".

כזכור, במרץ השנה נזרקו על פי טענות ראשוניות אבנים לעבר ביתו של אלי טביב בשכונת אפקה על ידי קטין שאף גידף את הבעלים בקללות וקרא לו להתפטר. טביב והמאבטח שלו פתחו במרדף אחרי האוהד המתפרע ולאחר שתפסו אותו החל ביניהם דין ודברים.

אלי טביב בטדי. לא יוכל לרכוש את בית&qout;ר? (יניב גונן)
אלי טביב בטדי. לא יוכל לרכוש את בית"ר? (יניב גונן)
 

על פי הטענות, לאחר מכן הגיע המאבטח לתחנת המשטרה והגיש תלונה נגד האוהד. האוהד מנגד הגיש תלונה נגד המאבטח בטענה כי הרביץ לו וציין בתלונה כי טביב עצמו בעט בו. כמו כן, לטענת האוהד, הוא סובל מפציעה באוזנו ולדבריו הוא לא זרק אבנים לעבר ביתו של בעלי הפועל.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
/* LAST / NEXT ROUNDs */